Juupajoki - Rippikoulu

Nuoret

Juupajokilaisten nuorten rippikoulun käynti suunnitellaan osana Oriveden seurakunnan rippikoulutyön kokonaisuutta. Juupajokilaiset saavat muiden Oriveden seurakuntaan kuuluvien nuorten tavoin hakea mihin tahansa seurakunnan tarjoamista rippikouluvaihtoehdoista.

Tarkemmat tiedot vuoden 2019 rippikouluvaihtoehdoista sekä kuluvan rippikoulukauden 2018 tiedotteet löydät Oriveden rippikoulusivuilta.

Aikuiset

Rippikoulun voi käydä minkä ikäisenä tahansa. Rippikoulu pitää olla käytynä ainakin, jos haluaa ryhtyä kummiksi tai mennä naimisiin kirkollisesti. Aikuisrippikoulun kesto on 20 tuntia ja se päättyy konfirmaatioon.

Juupajoella voit käydä aikuisrippikoulun Juupajoen oman papin kanssa. Ota yhteyttä Sirpa Riihimäkeen

Oriveden puolella aikuisrippikouluja ohjaa yleensä rippikoulupastori Kari Mäkinen