Juupajoki - Varkkareille

Varkkari on varhaisnuori, eli laajasti katsoen alakouluikäinen. Juupajoella seurakunta tekee yhteistyötä partion kanssa sekä järjestää varkkareille omia Kids´ Night -iltoja.

Kids´ Night!

Seuraavat Kids´ Night -illat:

• Torstaina 8.3. klo 17.00-19.30 Kopsamon seurakuntalassa
  • Torstaina 3.5. klo 17.00-19.30 Kopsamon seurakuntalassa

Mikä on Kids´Night?

Kids´ Night on 7-13 –vuotiaille tarkoitettu ilta, jossa on kolme keskeistä sisältöä: toiminta, iltapala ja evankeliumi.  Kids´ Night –iltojen esikuvana ovat Jyväskylän Vapaaseurakunnassa jo vuonna -96 järjestetyt Kids´ Action Night –illat. Ajatus iltojen takana on alusta alkaen ollut sama: järjestää iltoja, joissa on lapsille mielekästä tekemistä ja kristillistä opetusta. Vuosien saatossa iltoja ovat alkaneet järjestää myös helluntaiseurakunnat ja viime vuosina myös luterilaiset seurakunnat ovat ottaneet illan idean omakseen.

Hauskaa tekemistä jälleen luvassa:askartelua, leikkiä, laulua, kilpailuja ja muuta kivaa. Tervetuloa! Iltoihin on vapaa pääsy ja sekä saapua että lähteä voi silloin kuin siltä tuntuu. Tervetuloa!