Leiripirtti

Satamaranta 116, 35100 Orivesi

Leiripirtti on Oriveden seurakunnan kesäkäytössä oleva kokoontumispaikka. Se sopii esimerkiksi makkaranpaisto- tai saunailtojen järjestämiseen. Kesäisin Leiripirtillä on pidetty nuorteniltoja ja kesäjuhlia. Myös lentopallovuoron voi varata purukentälle.

Leiripirtti rakennettiin aikoinaan suureksi osaksi talkoovoimin ja nyt sen ylläpidosta huolehtii Oriveden Reservinaliupseerit-Reserviläiset ry.

Leiripirtti on yhdestä tuvasta ja alkeellisesta keittokomerosta (ei keittiökäytössä) muodostuva rakennus. Varsinaisen Leiripirtin vieressä on rantasauna ja pysäköintialueen vieressä lentopallokenttä. Sähköä tai juoksevaa vettä Leiripirtillä ei ole.

Leiripirtin sijainti on joskus herättänyt kysymyksiä ensi kertaa sinne suunnistaville.

Eräjärventieltä käännytään junanradan ylikulkusillan jälkeen tielle Satamaranta. Tietä Satamaranta ajetaan n. 1,5 km, jonka jälkeen käännytään vasemmalle puisen viitan "Leiripirtti" suuntaan. Tätä nimetöntä tietä ajetaan aivan sen päähän asti.

Leiripirtin edessä on pysäköintitilaa muutamalle autolle.


Sijainti kartalla

Tapahtumat

to 26.7. klo 13.00

Satamaranta 116, 35100 Orivesi

Eläkeläisten iltapäivä Leiripirtillä

Klo 13 Eläkeläisten iltapäivä Leiripirtillä. Lähtö klo12.30 srk-keskuksesta, ilmoittautumiset Terhi Ratalahdelle p.050 3451961
pe 27.7. klo 19.00

Satamaranta 116, 35100 Orivesi

Nuortenilta

Kesän nuorten illat on tarkoitettu yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille.