Harmaa-valkoinen maailmankartta, johon on punaisilla

Lähetys- ja avustustyö

Oriveden seurakunta on mukana lähetystyössä tukemalla lähetysjärjestöjen työtä sekä rukouksin että taloudellisesti. Tuki kohdistetaan erityisesti seurakuntamme nimikkoläheteille ja kohteille. Rahaa kerätään erilaisilla tilaisuuksilla ja tempauksilla.

Nimikkolähetit

Hanna ja Sean Pienaar

Hanna ja Sean Pienaar sekä Ingrid, Leena ja James toimivat Taiwanilla  maahanmuuttajatyössä Suomen Lähetysseuran kautta.

Hannu ja Liliann Keskinen

Hannu ja Liliann Keskinen sekä Hanna ja Miriam ovat vironkielisessä seurakuntatyössä Pietarissa Kansanlähetyksen kautta.

Mirja ja Arto Hukari

Mirja ja Arto Hukari ovat seurakuntatyössä Japanissa Kansanlähetyksen lähettäminä.

Nimikkokohteet

Kelton koulutuskeskus

Kelton koulutuskeskuksessa lähellä Pietaria Venäjällä, koulutetaan Inkerin kirkon työntekijöitä (Suomen Lähetysseura).

Medialähetys Sanansaattajat Eritreassa

Medialähetys Sanansaattajat tekevät radiotyö Eritreassa, Afrikassa. http://www.sansa.fi

Kesäseurat teillä? Jos haluaisit tarjota kodin seuroillle, soita Sarille ja sovitaan asiasta, 045 8760 779

Ystävyysseurakunnat