Perhekerhot

Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 vuorottelevat Avoin kerho ja Perhekerho

Avoin kerho (parillisilla viikoilla)

Lapset ja aikuiset toimivat yhdessä avoimessa kerhossa. Ohjelma on perinteinen päiväkerho-ohjelma. Kevätkausi alkaa ke 24.1.2018 Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Latokartanontie 5.

Perhekerho (parittomilla viikoilla)

Perhekerhossa aikuisilla on osin omaa ohjelmaa lasten leikkiessä lastenohjaajien johdolla. Kevätkausi alkaa ke 17.1.2018 Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa.

Kerhossa kahvi- ja mehutarjoilu!

Kerhon aiheet:

17.1. Toive ja lupaus              28.3. Pääsiäinen

31.1.  Kohti valoa                    11.4. Rakkautta lahjaksi

14.2. Ystäväni                           25.4. Jumalan kämmenellä

28.2. Talviloma kerhosta          9.5. Retkipäivä Oriveden kirjastoon, lähtö kerholta klo 9.40.

MOLEMPIEN KERHOJEN JÄLKEEN RUOKAILUMAHDOLLISUUS SEURAKUNNAN ATERIAPALVELUSSA. Hinta 6,50€/aikuinen. Lapset ruokailevat vanhemman kanssa maksutta.

Eräjärven perhekerho

ERÄJÄRVEN seurakuntakodilla perhekerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 9.30-11.30

Torstai Olkkari

Perheiden ilta torstaina 12.4. klo 17.30 - 20.00 Oriveden seurakuntakeskuksessa.

• Aiheena perheet Orivedellä
  • Yhteistä ohjelmaa
  • Pelailua, oleilua
  • Hartaus
  • Iltapala

Tule rakentamaan yhdessä uutta perheiden Torstai Olkkaria!

Vapputapahtuma

Vappuaattona 30.4.2018 seurakuntakeskuksessa ja piha-alueella klo 17-20. Ohjelma

päivittyy tänne pikapuoliin...

Maria, Joosef ja Jeesus-lapsi -nuket lähikuvassa heidän takanaan valkoinen enkelinukke.
Kuva: Kari Mäkinen