Syntymäpäivät

Seurakunnan työntekijöistä papit ja diakonit vierailevat onnittelemassa merkittäviä isoja vuosia täyttäviä seurakuntalaisia.

Orivedellä seurakunta muistaa onnitteluin niitä seurakunnan jäseniä, jotka täyttävät:

• 80 vuotta
  • 85 vuotta
  • 90 vuotta tai enemmän

Joitakin viikkoja ennen varsinaista syntymäpäivää lähetämme  syntymäpäiväsankareille kirjeen, jossa kerrotaan seurakunnan työntekijän ottavan yhteyttä ja sopivan mahdollisesta onnitteluvierailusta. Vierailun voi myös halutessaan perua kirjeessä olevien ohjeiden mukaisesti.

Seurakunnan työntekijän vierailuun ei tarvitse varautua millään erityisellä tavalla - tärkeintä on kohtaaminen ja seurakunnan onnittelujen välittyminen. Jos tarkoitus on järjestää syntymäpäiväjuhlat, joihin myös seurakunnan edustajan toivotaan osallistuvan, kannattaa tästä olla hyvissä ajoin yhteydessä kirkkoherranvirastoon.