Konsertti: "On valo matkalla" - kasvun ja toivon lauluja

Oriveden kirkko

Hannele Juutinen, laulu & Antti Katajisto, kitara.

Konsertti koostuu lämminhenkisistä ja elämänmakuisista lauluista, jotka ovat oikeastaan tarinoita inhimillisen elämän moninaisuudesta: elämän kasvukivuista ja toivon tuulahduksista.
Konserttiin on vapaa pääsy, Halutessasi voit ostaa 10 euron hintaisen käsiohjelman. Käsiohjelmatuotot menevät yhteisvastuukeräykselle, jonka tuotoilla parannetaan ruokaturvaa ulkomailla ja tuetaan kaikkein vähävaraisimpia ihmisiä kotimaassa.

Konsertissa kuultavat laulut on pääosin säveltänyt ja sanoittanut Hannele Juutinen, joka toimii seurakuntapastorina Tampereen Messukylän seurakunnassa. Hänelle musiikki ja omien laulujen kirjoittaminen on paitsi rakas harrastus, myös tapa elää todeksi ihmisten tarinoita ja myös oman elämänsä kipupisteitä. Sovituksista vastaa hänen puolisonsa, muusikko Antti Katajisto.

Konsertin Facebook-tapahtuma

Oriveden seurakunta

Juupajoen kirkko

Kesäillan lähetyskahvit

Lähetyksen illassa vieraana nimikkolähettimme Keskiset

Hartaushetki Längelmäen vanhan kirkon paikalla

Hartaus Längelmäen entisen kirkon paikalla olevalla alueella. Kahvitarjoilu.

Oriveden tori

Gospel Riders Oriveden torilla

Kristityt motoristit saapuvat Orivedelle!