Konsertti: "On valo matkalla" - kasvun ja toivon lauluja

Oriveden kirkko

Hannele Juutinen, laulu & Antti Katajisto, kitara.

Konsertti koostuu lämminhenkisistä ja elämänmakuisista lauluista, jotka ovat oikeastaan tarinoita inhimillisen elämän moninaisuudesta: elämän kasvukivuista ja toivon tuulahduksista.
Konserttiin on vapaa pääsy, Halutessasi voit ostaa 10 euron hintaisen käsiohjelman. Käsiohjelmatuotot menevät yhteisvastuukeräykselle, jonka tuotoilla parannetaan ruokaturvaa ulkomailla ja tuetaan kaikkein vähävaraisimpia ihmisiä kotimaassa.

Konsertissa kuultavat laulut on pääosin säveltänyt ja sanoittanut Hannele Juutinen, joka toimii seurakuntapastorina Tampereen Messukylän seurakunnassa. Hänelle musiikki ja omien laulujen kirjoittaminen on paitsi rakas harrastus, myös tapa elää todeksi ihmisten tarinoita ja myös oman elämänsä kipupisteitä. Sovituksista vastaa hänen puolisonsa, muusikko Antti Katajisto.

Konsertin Facebook-tapahtuma

Oriveden seurakunta

Oriveden seurakuntatalo

Lähetyskäsityöpiiri Myssykät

Lähetyskäsityöpiiri kokoontuu joka tiistai kello 13.30 seurakuntakeskuksen alakerrassa. Tiedustelut 040 5192800/ Marja Kangas.

Oriveden seurakuntatalo

Kristittyjen yhteinen rukousilta