Seeli Toivion konsertti

Seeli Toivion konsertti Oriveden kirkko

Seelin sello soi syyskuun illassa

Sellisti Seeli Toivio esittää J. S. Bachin sellosarjoja Oriveden kirkossa 20.9. klo 18-alkavassa konsertissa. Noin tunnin mittaisessa konsertissa kuullaan Bachin kaunista sellomusiikkia sekä myös muutama improvisaatiokin. Seeli Toivio soittaa yli 200-vuotiasta selloa. Hän on vastikään julkaisuut levyn kaikista 6 Bachin sellosarjasta; levy on konsertissa myynnissä. Toivio on lahtelainen sellisti ja laulaja, joka on myös musiikin tohtori ja esiintynyt paljon myös maailmalla, mm. Japanissa sekä USA:ssa, esim. New Yorkin Carnegie Hallissa. Tervetuloa kuulemaan Bachin musiikkia sellolla. Artistin levyjä myynnissä. Ohjelma 15 euroa, kortit käy.

Oriveden seurakunta

Muu tila

Hirvijärven joulumyyjäiset Ella ja Tuomo Sikiöllä, Hirvijärventie 395, Hirvijärvi.

Perinteiset lähetyksen joulumyyjäiset Hirvijärvellä!

Oriveden kirkko

Kauneimmat joululaulut