Musiikin majatalo

Musiikin majatalo Oriveden seurakuntatalo

Vieraina muusikkopariskunta Niina-Maria ja Lauri Tiihonen. Mukana myös seurakunnan isoskoulutusporukka ja muita nuoria.

Marraskuun majataloiltaan saapuu vieraaksi Kangasniemeltä muusikkopariskunta Niina-Maria ja Lauri Tiihonen. Niina-Maria on tullut tunnetuksi Herz-yhtyeen basistina ja taustalaulajana ja keikkailee nyt myös duona miehensä Laurin kanssa. Koska Majatalossa on mukana myös seitsemänhenkinen oman seurakunnan säestysbändi, nimettiin majatalo Musiikin majataloksi. Tervetuloa lisäämään oma äänesi illan äänimaisemaan!

Lapsille on jälleen tarjolla oma ohjelma välikahviin asti - sen jälkeen nuorisotyönohjaaja Mikko tutustuttaa paikalle saapuneita toisiinsa nuorisotyön menetelmin ja saamme katsauksen seurakunnan nuorten toiminnasta. Isoskoulutuksessa mukana olevat nuoret osallistuvat.

Katso myös: www.facebook.com/duoniinamariajalauri ja Instagram: duoniinamariajalauri

Oriveden seurakunta

Eräjärven seurakuntakoti