Virtaa parisuhteen hyvinvointiin

Oriveden seurakuntatalo

Parisuhdeillassa vieraana Killi ja Esa Jokila, jossa he alustavat aiheesta: Virtaa parisuhteen hyvinvointiin. Helena ja Juha Vettenranta kertovat terveiset enneagrammista. Illassa lisäksi musiikkia.

Oriveden seurakuntakeskuksessa on torstaina 22.11.2018 klo 18 parisuhdeilta, jonka aiheena on Virtaa parisuhteen hyvinvointiin. Luento käsittelee parisuhteen voimavaroja ja on tarkoitettu kaikille parisuhteesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. PariAsiaa luentosarja on Parisuhdekeskus Katajan kehittämä tuote. Luento on käytännönläheinen. Kun voit hyvin, voi parisuhteesikin paremmin. Ajoittain on hyvä pysähtyä miettimään, että mitkä asiat antavat itselle virtaa ja mitkä taas virtaa kuluttavat. Miten rakkaudesta ja välittämisestä voi viestiä niin, että puoliso ymmärtää ja miten ymmärrys lisää parisuhteen hyvinvointia.

Illassa alustuksen pitävät Killi ja Esa Jokila Lempäälästä. He ovat Katajan kouluttamia PariAsiaa ohjaajia. He ovat olleet naimisissa 34 vuotta ja tehneet monipuolisesti parisuhdetyötä 20 vuoden ajan.

Parisuhdeiltaan tuovat terveisiä parisuhteen enneagrammiviikonlopusta Helena ja Juha Vettenranta. Illan musiikista vastaa Pauli Pesonen. Illassa on lastenhoito järjestetty seurakunnan lapsityön puolesta. Illan lopuksi on mahdollisuus iltapalaan, jonka vapaaehtoisella maksulla tuetaan ystävyysseurakuntamme Mwikan päiväkodin rakentamista Tansaniassa.

Olet lämpimästi tervetullut yksin tai yhdessä pysähtymään hetkeksi parisuhteen äärelle.

Juupajoen kappeliseurakunta, Oriveden seurakunta

Oriveden seurakuntatalo