Lähetyksen käsityökerho

Toivontupa

Lähetyksen perinteiseen käsityökerhoon Toivontuvalle saa tulla piipahtamaan ja tutustumaan vaikka vain kerran ja hakea käsityöideoita, joita voi sitten toteuttaa rauhassa omassa kodissa. Saat materiaalia ja ohjeet Anjalta, joka ohjaa kerhoa. Tuot sitten valmistamasi käsityöt hänelle, niin ne löytävät tiensä ostajille ja saamme olla yhdessä tukemassa kappeli seurakuntamme nimikolähettien työtä kaukana kotimaasta.

Lähetyskäskyssä Jeesus lupaa: "Ja katso, minä olen teidän kanssanne, kaikki päivät maailman loppuun asti".

Anjalle voit soittaa 0400673754.

Lähetyksen ja diakonian joulumyyjäiset pidetään Toivontuvalla tiistaina 4.12. klo 10-13. Tervetuloa jouluisille ostoksille!

Toivontupa, Koskitie 62, Korkeakoski

Olemme mukana jouluisella Tuotetorilla ent. Merosen kaupalla Kopsamossa, 7.-16.12. joka päivä klo 12-18. Nähdään!

Juupajoen kappeliseurakunta, Oriveden seurakunta

Eräjärven seurakuntakoti