Orivesi rukoilee -rukousilta

Oriveden seurakuntatalo

Orivesi rukoilee on yhteiskristillinen rukousilta, joita toteuttavat vuorollaan Oriveden evankelis-luterilainen seurakunta, helluntaiseurakunta, adventtiseurakunta sekä Juupajoen vapaaseurakunta. Kaikki kristityt ovat tervetulleita mukaan!

Toukokuun rukousilta on meillä evankelis-luterilaisessa seurakunnassa. Yhteisen rukouksen lisäksi elokuun illan isäntäseurakunta, adventtiseurakunta, esittäytyy. Samalla on siis mahdollisuus saada kurkistus adventistikristityn tapaan uskoa.

Juupajoen kappeliseurakunta, Oriveden seurakunta

Kevätpäivät

Kevätpäivät, klo 18 Raamattuopetus - Minun valoni ja apuni, Arto Hukari
klo 19 Iltatilaisuus, Arto Hukari, Liisa Pura ja Sirpa Riihimäki, musiikki Leo Louhivaara