Retki Kintulammin retkeily-ja luonnonsuojelualueelle

Muu tila

Retki Kintulammin retkeily-ja luonnonsuojelualueelle yhdessä Juupajoen Eräräpartion kanssa. Yhteiskyyti lähtee Juupajoen kunnanviraston edestä klo 12, takaisin palaamme noin klo 17. Mukaan pääsee myös Orivedeltä ysitien rampin pysäkiltä. Seurakunta tarjoaa makkarat, muut eväät ja juotavat tulee ottaa itse mukaan. Lisäksi tarvitaan hyvät kengät ja säänmukainen varustus. Patikointia perillä noin 6km, jonka puolivälissä pidetään evästauko.Retken hinta on lähtijämäärästä riippuen 10-15€/hlö. Ilmoittautumiset retkelle 12.5. mennessä Emmi Pajunen, puh. 050 5871271.

Retki Kintulammin retkeily-ja luonnonsuojelualueelle yhdessä Juupajoen Eräräpartion kanssa. Yhteiskyyti lähtee Juupajoen kunnanviraston edestä klo 12, takaisin palaamme noin klo 17. Mukaan pääsee myösOrivedeltä ysitien rampin pysäkiltä. Seurakunta tarjoaa makkarat, muut eväät ja juotavat tulee ottaa itse mukaan. Lisäksi tarvitaan hyvät kengät ja säänmukainen varustus. Patikointia perillä noin 6km, jonka puolivälissä pidetään evästauko.Retken hinta on lähtijämäärästä riippuen 10-15€/hlö. Ilmoittautumiset retkelle 12.5. mennessä Emmi Pajunen, puh. 050 5871271.

Juupajoen kappeliseurakunta

Oriveden kirkko

Messu!

Seurakunnan kasvatustyön poppoo valmistama messu - kaikenikäiset mukaan!

Eräjärven seurakuntakoti

Kevätlaulajaiset