Retki Kintulammin retkeily-ja luonnonsuojelualueelle

Muu tila

Retki Kintulammin retkeily-ja luonnonsuojelualueelle yhdessä Juupajoen Eräräpartion kanssa. Yhteiskyyti lähtee Juupajoen kunnanviraston edestä klo 12, takaisin palaamme noin klo 17. Mukaan pääsee myös Orivedeltä ysitien rampin pysäkiltä. Seurakunta tarjoaa makkarat, muut eväät ja juotavat tulee ottaa itse mukaan. Lisäksi tarvitaan hyvät kengät ja säänmukainen varustus. Patikointia perillä noin 6km, jonka puolivälissä pidetään evästauko.Retken hinta on lähtijämäärästä riippuen 10-15€/hlö. Ilmoittautumiset retkelle 12.5. mennessä Emmi Pajunen, puh. 050 5871271.

Retki Kintulammin retkeily-ja luonnonsuojelualueelle yhdessä Juupajoen Eräräpartion kanssa. Yhteiskyyti lähtee Juupajoen kunnanviraston edestä klo 12, takaisin palaamme noin klo 17. Mukaan pääsee myösOrivedeltä ysitien rampin pysäkiltä. Seurakunta tarjoaa makkarat, muut eväät ja juotavat tulee ottaa itse mukaan. Lisäksi tarvitaan hyvät kengät ja säänmukainen varustus. Patikointia perillä noin 6km, jonka puolivälissä pidetään evästauko.Retken hinta on lähtijämäärästä riippuen 10-15€/hlö. Ilmoittautumiset retkelle 12.5. mennessä Emmi Pajunen, puh. 050 5871271.

Juupajoen kappeliseurakunta

Juupajoen kirkko

Partiolaisten messu

Partiomessu

Oriveden kirkko

Perhemessu

Vuoden aikana kastetuille kastepuun lehtien antaminen.

Juupajoen kirkko

Perhemessu

Perhemessu ja kastepuun lehtien antaminen messussa vanhemmille