Löydä messu! -koulutusilta Soili Juntumaan kanssa.

Oriveden seurakuntatalo

Löydä messu! -koulutusilta Soili Juntumaan kanssa. Haluatko perehtyä kirkon jumalanpalveluselämän koko rikkauteen? Käymme kahtena iltana läpi mm., mitä tarkoittaa halleluja tai mikä on ehtoollisen merkitys - miksi ja milloin nousemme seisomaan tai mistä saarnan aiheet saadaan.

Juupajoen kappeliseurakunta, Oriveden seurakunta

Toivontupa

Anita Anttilan valokuvaesitys hyvää mieltä Juupajoen kunnan ikä-ihmisille

Anita Anttilan valokuvaesitys hyvää mieltä Juupajoen kunnan ikä-ihmisille. Vapaa pääsy. Kesto noin 10 min. Kahvitus klo 12. Esitykset klo 12.30 ja 13.

Juupajoen kirkko

Oriveden seurakuntatalo