Kuorokonsertti

ke 19.7. klo 18.00

Oriveden kirkko

Konsertti

Klemettiopiston kiertokuoron ja Kielan konsertti

Klemetti-Opiston Kamarikuoro on perinteikäs puoliammattimaisesti toimiva kuoro suomalaisen kuoromaailman kärjestä, jota on vuodesta 2005 johtanut kuorokapellimestari Heikki Liimola. Se perustettiin vuonna 1959 vastaamaan tarpeeseen synnyttää maahamme laadukas kamarikuorokulttuuri. Legendaarisen kuoronjohtaja Harald Andersénin (1919-2001) perustamasta kuorosta kasvoikin nopeasti maan johtava kamarikuoro, joka on edustanut Suomea monissa yhteyksissä ulkomailla. Kuoron laulajat ovat musiikin ammattilaisia ja pitkälle edistyneitä kuorolaulajia.
Kiertokuoro on Klemetti-Opiston kamarikuoron nyt ensimmäistä kertaa toteutettava kesäprojekti, jonka tarkoituksena on vierailla eri seurakunnissa, tutustua paikallisiin kirkkokuoroihin ja toteuttaa kesäkonsertteja. Kiertokuoron taiteellisena johtajana kesällä 2023 toimii MuM Emma Kuntsi.

Nyt Kiertokuoro vierailee myös Orivedellä, jossa se konsertoi yhdessä seurakunnan Kiela -kuoron kanssa. Kiertokuoron konserttien tapaan kuorot yhdistyvät muutamassa laulussa. Konsertin järjestää Oriveden seurakunta ja johtajina toimivat Emma Kuntsi ja Jari Linjama. Konsertti on osa seurakunnan iltamusiikkisarjaa.
  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Oriveden seurakunta