Rippikouluryhmä melskaa pitkän pöydän ääressä. Keskellä väsähtänyt pastori kannattelee sädekehää päänsä päällä

Rippikoulu

Rippikoulu on aina kasteopetusta. Useimmille rippikoulun aikana tutustutaan uskoon, johon on lapsena kastettu; toisille se on kasteelle valmistavaa opetusta. Kummassakin tapauksessa kyse on sen pohtimisesta, mitä kristinusko minulle merkitsee ja haluanko sitoutua siihen omassa elämässäni.

Katso tarkemmin:

Katso kalaa!

Ajatuksiimme kaikista niistä asioista, joista kalaan on kirjoitettu, vaikuttaa se uskommeko me Jumalan olevan olemassa vai emme. Esimerkiksi elämä: ajattelemmeko sen olevan sattuman tulosta vai meille annettu lahja – ja kuka olisi tämän lahjan antaja. Tai iankaikkisuus: onko elämää kuoleman jälkeen vai lakkaako kaikki kun viimeisen kerran suljemme silmät. Jeesuksen elämän ja kuoleman keskeiset jutut moni muistaa jo valmiiksi, mutta mitä merkitystä niillä oikeasti on? Jokaisen sanan taakse kätkeytyy yhtä isoja kysymyksiä pohdittavaksi. Rippikoulu on paikka näiden kysymysten selvittelyä varten.

Kuva on kalan muotoinen sanapilvi, johon on koottu erilaisia uskoon ja elämään liittyviä tärkeitä sanoja.
Klikkaa isommaksi!
Vs. seurakuntapastori (31.12.2018 asti)
Oriveden seurakunta