Juha Itkonen väittelee tohtoriksi

16.9.2018 15.11

Juhan väitöksen striimaus 21-09-2018 III_S.png

Oriveden seurakunnan kappalainen Juha Itkonen on pitkään valmistellut väitöskirjaansa, joka on nyt valmistunut.

Väitöskirja käsittelee lapsensa raskausaikana tai heti syntymän jälkeen menettäneiden vanhempien kokemuksia sekä omasta surustaan että tuesta, jota he ovat suruprosessissaan saaneet evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöiltä. Väitöskirja on tehty Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan käytännöllisen teologian laitokselle.

Väitötilaisuus on osa väitöskirjan tarkastusprosessia, jossa valittu vastaväittäjä käy mm. "työn läpi alkaen nimestä ja edeten menetelmiin, lähteisiin ja johtopäätöksiin. Väittelijä vastaa esitettyihin kommentteihin puolustaen omia valintojaan, johtopäätöksiään ja tuloksiaan." (Helsingin yliopiston nettisivut)

Helsingin yliopisto lähettää väitöstilaisuuden netin kautta katsottavaksi. Oriveden seurakunta järjestää aiheesta kiinnostuneille mahdollisuuden tulla katsomaan väitöstilaisuutta suorana lähetyksenä Oriveden seurakuntatalon alakerran rippikoulusaliin perjantaina 21.9. klo 12 alkaen. Väitötilaisuuden tarkka kesto ei ole tiedossa.

Helsingin yliopiston tiedote