Seurakunta palkkaa kesäksi kaksi kirkollisen alan opiskelijaa

1.2.2019 13.41

Töitä kirkollisen alan opiskelijalle

Oriveden seurakunta etsii kahta kesätyöntekijää kesäksi 2019. Kesätyöntekijät palkataan määräaikaisiin virkoihin vähimmillään ajalle 29.5-21.7. Virkasuhteet sisältävät kahden rippikoululeirin ohjaajana toimimista, nuorteniltojen pitoa ja niihin voidaan sisällyttää yleistä seurakuntatyötä: onnittelukäyntejä, ehtoollisavustusta ja/tai saarnavuoro. Tällöin virkasuhteen pituuskin voi vielä hieman elää. Virkoihin voivat hakea teologian-, kirkon nuorisotyönohjaaja- sekä myös diakoniaan suuntautuvat sosionomiopiskelijat. Työn sisällön vuoksi etusijalla valinnassa ovat teologi- ja nuorisotyönohjaajaopiskelijat.

Palkkaus on vaativuusryhmä 201:n mukainen ja opinnoissa eteneminen huomioidaan palkkauksessa.

Oriveden seurakunta on savuton seurakunta.

Miten haet?
Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t toimitetaan 8.3.2019 mennessä osoitteella:

mika.tapiolinna@evl.fi

TAI

Oriveden seurakunta / Mika Tapiolinna
Latokartanontie 5
35300 Orivesi

Kirjekuoreen merkintä "kesätyöntekijä".

Keneltä voi kysellä?

kasvatuksen lähiesimies Paula Montonen, 050-561 1110, paula.montonen@evl.fi

TAI

khra Mika Tapiolinna, 050-576 8349, mika.tapiolinna@evl.fi