Kiirastorstain ja pääsiäispäivän ehtoollisjumalanpalvelukset

1.4.2020 14.29

Oriveden seurakunta etsii vapaaehtoista avustustehtäviin kiirastorstain ja pääsiäisen ehtoollisjumalanpalveluksiin.

Hallituksen rajausten ja piispojen ohjeistuksen mukaisesti kiirastorstaina 9.4. klo 18.00 ja pääsiäispäivänä 12.4. klo 10.00 järjestetään pieni ehtoollisjumalanpalvelus. Avustajia pyydetään saapumaan paikalle 45 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Jumalanpalveluksiin otetaan enintään 6 avustajaa erilaisiin avustus tehtäviin. Mikäli ilmoittautuneiden määrä ylittää kuuden hengen rajan avustajat päätetään arpomalla. Jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan Facebook-sivujen kautta.

Turvallisuussyistä emme voi huomioida riskiryhmiin kuuluvien seurakuntalaisten ilmoittautumisia. Välttääksemme viruksen leviämisen, avustajalla ei saa olla jumalanpalvelukseen tullessa hengitystieinfektion oireita.

ilmoittautumiset ja tiedustelut puhelimella, viestillä tai sählöpostilla:

Kirkkoherra Mika Tapiolinna

mika.tapiolinna@evl.fi