Kappalaisen virkaa haki 10 hakijaa

18.9.2020 20.17

Oriveden seurakunnan kappalaisen virkaan tuli 10 hakemusta määräaikaan mennessä

Hakuaika Oriveden seurakunnan kappalaisen virkaan päättyi 18.9. klo 15.

Määräaikaan mennessä hakemuksia vastaanotettiin kymmeneltä hakijalta. Seuraavaksi Tampereen Hiippakunnan tuomiokapituli käsittelee hakemukset, tarkistaa hakijoiden kelpoisuuden virkaan ja lähettää ne seurakunnalle. Tehtäväänsä valittu valintatyöryhmä kutsuu sopivimmat hakijat haastatteluun.

Oriveden seurakunnan kirkkoneuvoston lausunnon mukaan kappalaisen tehtävään kuuluu jumalanpalveluselämä ja toimitukset erityisesti, evankeliumin julistaminen, vastuu lähetys- ja diakoniatyöstä sekä rippikoulutyötä. Lisäksi tehtävään kuuluu toimiminen lähiesimiehenä diakoneille ja lähetyssihteerille sekä tiimivastaavan tehtävät, joihin sisältyy hallinnollinen vastuu lähetys- ja palvelustyön vastuuryhmän toiminnasta. Kappalaiselle kuuluu vastuu jostakin seurakunnan osa-alueesta.