Piispan visitaatio 2018

Oriveden seurakunnassa on meneillään piispan visitaatio, aiemmalta nimeltään piispantarkastus. Nykyään visitaatiossa pohditaan tuomiokapitulin avustuksella, mitä seurakuntaan kuuluu ja mitä olisi hyvä kehittää.

Voit tutustua Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin piispan visitaation käytäntöihin tuomiokapitulin omilla nettisivuilla.

Kokonaisaikataulu

• 17.9.2017 Työntekijät ja luottamushenkilöt kokoontuivat pohtimaan, mitä aiheita visitaation aikana ottaa keskusteluun ja kehittämisen kohteiksi.
  • 18.11.2017 Työntekijät ja luottamushenkilöt kokoontuivat arvioimaan ja visioimaan seurakunnan tiedotusta.
  • 10.2.2018 Työntekijät ja luottamushenkilöt keskustelivat työyhteisön organisaatioon ja työhyvinvointiin vaikuttavista asioista.
  • 13.-15.4.2018 Piispan visitaation varsinaiset päivät Orivedellä
  • 15.4.2018 Piispan visitaation päätösmessu Längelmäen kirkossa klo 10.

Visitaatioviikonloppu

Piispan vierailu Orivedellä 13.-15.4. koostuu useasta tapaamisesta ja vierailusta eri kohteisiin. Jotkut tilaisuudet on rajattu tietylle osallistujajoukolle. Tällaisia ovat mm. työntekijöiden ja luottamushenkilöiden yhteiset työskentelyt lauantaina sekä vierailut lukiolle ja paikallisiin yrityksiin.

KAIKILLE AVOIMIA tilaisuuksia ovat:

Perjantai 13.4.

• Aamurukous Oriveden kirkossa klo 8.30
  • Piispan tapaaminen Korkeakosken Pikkukirkossa klo 18

Lauantai 14.4.

• Aamurukous Eräjärven kirkossa klo 9.00

Sunnuntai 15.4.

• Piispanmessu Längelmäen kirkossa klo 10.00
  • Lounas Päivölässä messun jälkeen n. klo 12
  • Visitaation päätösjuhla Längelmäen kirkossa lounaan jälkeen klo 13
Seitsemän henkilöä istuu puolikaaressa tuoleilla. Lattialla keskellä on papereita ja legorakennelmia.
Visitaation teemoja valitsemassa syyskuussa 2017 - johtoryhmä ja lähiesimiehet.
Ihmisiä seisoo ringissä seurakuntatalon salissa. Heidän keskellään on isoja eri värisiä ja muotoisia palikoita
Luottamushenkilöitä ja työntekijöitä ihmettelemässä seurakunnan organisaatiota helmikuussa 2018.