Syntymäpäivät

Seurakunnan työntekijöistä papit ja diakonit vierailevat onnittelemassa merkittäviä isoja vuosia täyttäviä seurakuntalaisia.

Orivedellä seurakunta muistaa onnitteluin niitä seurakunnan jäseniä, jotka täyttävät:

• 80 vuotta
  • 85 vuotta
  • 90 vuotta tai enemmän

Joitakin viikkoja ennen varsinaista merkkipäivää lähetämme  syntymäpäiväsankareille kirjeen. Jos syntymäpäiväsankari toivoo seurakunnan työntekijän onnittelukäyntiä tai onnittelusoittoa, niin kirjeessä pyydetään ottamaan yhteyttä kirkkoherranvirastoon (ma-ti klo 9-13 tai to klo 9-13 ja 15-17, puh. 040-804 9600)

Seurakunnan työntekijän vierailuun ei tarvitse varautua millään erityisellä tavalla - tärkeintä on kohtaaminen ja seurakunnan onnittelujen välittyminen. Jos tarkoitus on järjestää syntymäpäiväjuhlat, joihin myös seurakunnan edustajan toivotaan osallistuvan, kannattaa tästä olla hyvissä ajoin yhteydessä kirkkoherranvirastoon.