Juupajoki - Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnassa pitää olla tilaa myös lapsille, koska Mestari itse oli sitä mieltä. Juupajoella toimii seurakunnan oma päiväkerho. Perhekirkot on suunniteltu nimenomaan lapsiperheitä ajatellen.

Kaikki Oriveden seurakunnan lapsi- ja perhetyön tilaisuudet koskevat samalla tavoin juupajokelaisia kuin orivesiläisiäkin. Tervetuloa mukaan myös Orivedelle.

• Tiistaisin klo 9-11
  • Kopsamon Seurakuntalassa (Kopsamontie 200)
  • 3-5 -vuotiaille
  • Ohjaajina Henna ja Krista

Päiväkerhossa on vapaita paikkoja, lisätietoja voit kysellä tai ilmoittautua sähköpostilla henna.makiranta@evl.fi tai krista.inkinen@evl.fi

Vapaita paikkoja voi kysellä kesken kauden.

Perhekirkot

Seuraavaa perhemessua vietämme keväällä.

Päiväkerhon avoimet pikkujoulut!

Tervetuloa Seurakuntalaan tiistaina 17.12. klo 9-12 viettämään kaikille Juupajoen perheille avoimia pikkujouluja! Luvassa jouluista askartelua, yhdessäoloa, tarjolla pientä naposteltavaa ja paikalla Hennan ja Kristan lisäksi seurakuntamme varhaiskasvatuksen pappi sekä kirkkoherra Mika Tapiolinna.