Juupajoki - Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnassa pitää olla tilaa myös lapsille, koska Mestari itse oli sitä mieltä.  Perhekirkot on suunniteltu nimenomaan lapsiperheitä ajatellen.

Kaikki Oriveden seurakunnan lapsi- ja perhetyön tilaisuudet koskevat samalla tavoin juupajokelaisia kuin orivesiläisiäkin. Tervetuloa mukaan myös Orivedelle.

Päiväkerho/Avoin päiväkerho on tällä hetkellä tauolla.

Toukokuussa 2022 on päiväkerhoihin ilmoittautumiset ja silloin katsomme onko ryhmässä tarpeeksi lapsia ryhmän aloittamiseen uudelleen.

Päiväkerhoon voivat tulla 3-5-vuotiaat lapset ilman aikuista ilmoittauduttuaan ensin, mutta nyt myös päiväkerhoikää nuoremmat pääsevät yhdessä aikuisen kanssa tulemaan päiväkerhoon. Tervetuloa siis vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja hoitajat yhdessä lasten kanssa päiväkerhoon!

• Tiistaisin klo 9-11
  • Kopsamon Seurakuntalassa (Kopsamontie 200)
  • 3-5 -vuotiaille
  • päiväkerhossa leikimme niin yhteisleikkejä kuin vapaata leikkiä, teemme palapelejä, askartelemme, liikumme, opimme Raamatun sanaa ja paljon muuta mukavaa
  • päiväkerhossa vietämme eväshetken omia eväitä syöden

Päiväkerhokausi 2021-2022

Pääset ilmoittamaan 2017-2019 vuonna syntyneen, 3-vuotta täyttäneen lapsen päiväkerhoon alla olevasta linkistä:

Voit kysellä lisätietoja päiväkerhosta paula.montonen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Perhekirkot

Perhemessuja vietetään Juupajoella niin syys- kuin kevätkaudellakin.

Sokeriliemellä ja vesiväreillä saa taidetta aikaan.

Kasvatuksen työntekijä

Virkavapaalla