Juupajoki - Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnassa pitää olla tilaa myös lapsille, koska Mestari itse oli sitä mieltä. Juupajoella toimii seurakunnan oma päiväkerho. Perhekirkot on suunniteltu nimenomaan lapsiperheitä ajatellen.

Kaikki Oriveden seurakunnan lapsi- ja perhetyön tilaisuudet koskevat samalla tavoin juupajokelaisia kuin orivesiläisiäkin. Tervetuloa mukaan myös Orivedelle.

• Tiistaisin klo 9-11
  • Kopsamon Seurakuntalassa (Kopsamontie 200)
  • 3-5 -vuotiaille
  • Ohjaajina Henna ja Krista
  • päiväkerhossa leikimme niin yhteisleikkejä kuin vapaata leikkiä, teemme palapelejä, askartelemme, liikumme, opimme Raamatun sanaa ja paljon muuta mukavaa

Päiväkerhossa on vapaita paikkoja, lisätietoja voit kysellä tai ilmoittautua sähköpostilla henna.makiranta@evl.fi tai krista.inkinen@evl.fi

Vapaita paikkoja voi kysellä kesken kauden.

Perhekirkot

Seuraavaa perhemessua vietämme Juupajoen kirkossa sunnuntaina 5.4 klo 10. Lapset voivat tuoda perhemessuun askartelemansa virpomisvitsat mukaan siunattavaksi.

Sokeriliemellä ja vesiväreillä saa taidetta aikaan.