Juupajoki - Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnassa pitää olla tilaa myös lapsille, koska Mestari itse oli sitä mieltä. Juupajoella toimii seurakunnan oma päiväkerho. Perhekirkot on suunniteltu nimenomaan lapsiperheitä ajatellen.

Kaikki Oriveden seurakunnan lapsi- ja perhetyön tilaisuudet koskevat samalla tavoin juupajokelaisia kuin orivesiläisiäkin. Tervetuloa mukaan myös Orivedelle.

• Tiistaisin klo 9-11
  • Kopsamon Seurakuntalassa (Kopsamontie 200)
  • 3-5 -vuotiaille
  • Ohjaajana Krista Kumara
  • päiväkerhossa leikimme niin yhteisleikkejä kuin vapaata leikkiä, teemme palapelejä, askartelemme, liikumme, opimme Raamatun sanaa ja paljon muuta mukavaa

Päiväkerhokausi 2021-2022

Pääset ilmoittamaan 2016-2018-vuonna syntyneen, 3-vuotta täyttäneen lapsen päiväkerhoon alla olevasta linkistä:

Voit kysellä lisätietoja päiväkerhosta henna.makiranta@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Päiväkerhossa on vielä tilaa ja mukaan voi tulla kesken kaudenkin!

Perhekirkot

Perhemessuja vietetään Juupajoella niin syys- kuin kevätkaudellakin.

Sokeriliemellä ja vesiväreillä saa taidetta aikaan.