Majataloillat

Majataloiltapäivä on kerran kuussa - pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 15 Oriveden seurakuntatalolla järjestettävä tapahtuma. Se on vapaasti toteutettu tilanne, jossa kuulemme Sanaa, rukoilemme ja viettämme aikaa yhdessä. Iltapäivissä on huomioitu myös lasten ja nuorten oma ohjelma. Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Kaikki halukkaat ovat myös tervetulleita suunnittelemaan, toteuttamaan ja ideoimaan näitä iltoja.

Syyskauden tilaisuuksia suunniteltiin yhdessä elokuun loppupuolella

2022 Syksyn tilaisuuksien päivämääriä:

25.9. klo 15  Majataloiltapäivä, Missio - 2022 teemassa: Se löytyi ! Mukana Kristallikuoro ja bändi sekä kaikki Oriveden alueen seurakunnat

23.10. klo 15 Majataloiltapäivä. Seurakunnan nimikkolähetit Arno ja Laura vierailevat. Teemana: Rukouksen voima

20.11. klo 14 Majataloiltapäivä. Aiheena "Yhdessä häpeän äärellä", puhujavieraana psykologi Susanna Hänninen  (huom. poikkeava aloitusaika !)

[Joulunajan toiminta tarkentuu myöhemmin]

Vuoden 2023 tilaisuuksien päivämääriä

22.1.  klo 15   Majatalon väki on mukana Eräjärven Talvipäivien tapahtumassa (tarkentuu...)

19.2.  klo 15 Majataloiltapäivä seurakuntakeskuksella

19.3.  klo 15 Majataloiltapäivä seurakuntakeskuksella

30.4.  Majatalon iltapäivän rukoushetki vapputapahtuman yhteydessä seurakuntakeskuksella (tarkentuu myöhemmin...)

28.5. klo 15 Majataloiltapäivä (tarkentuu myöhemmin...)

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikkiin tilaisuuksiin !

Taivaan Isän valoa ja siunausta

Majatalotiimi :-)