Mwikan päiväkodin lapsia

Oriveden seurakunnan nimikkolähetit ja -kohteet

 

Kia ja Markus Syrjätie

Kia ja Markus Syrjätie sekä Noomi, Lydia ja Sofia-vauva valmistautuvat seurakuntatyöhön Japanissa Suomen evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta. Lisätietoa kansanlähetyksen työstä https://kansanlahetys.fi/.

Syrjäteiden videoita löydät kanavalta https://www.youtube.com/channel/UC7Ix3PALTWzKuZJuymLpCNw.

 

Arno ja Laura Lähi-Idässä

Arno ja Laura lapsineen tekevät työtä Lähi-Idässä nuorten parissa. Heidän lähetysjärjestönsä on Operaatio Mobilisaatio.

Operaatio Mobilisaatio on erikoistunut innostamaan nuoria lähetystyöhön. Lisää järjestön työstä www.om.org/fi/ .

 

Hilde Paco

Hilde Paco toimii hankehallinnon asiantuntijana Senegalissa ja Mauritaniassa Suomen Lähetysseuran työssä. Hänen perheenseensä kuuluu puoliso Gabriel sekä lapset Siilas, Kensani, Tsakani ja Kateka. Lisätietoa SLS työstä Senegalissa https://felm.suomenlahetysseura.fi/tyomme/afrikka/senegal/Linkki avautuu uudessa välilehdessä .

 

Hanke- ja avustustyötä Itä-Aasiassa

Nimikkotyöntekijäpariskuntamme valmistautuu Lähetysyhdistys Kylväjän työhön Itä-Aasiaan. He ovat jo tuolla suunnalla kielikoulussa, ja toivovat ensi vuoden alussa pääsevänsä uudelle työalueelle, jossa ovat mukana hanke- ja avustustyössä esimerkiksi ruokahuollon ja terveyspalvelujen turvaamisessa. Lisätietoja Kylväjän työstä www.kylvaja.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Medialähetys Sanansaattajat, radiotyö Eritreassa

Medialähetys Sanansaattajat tekee radiotyötä Eritreassa, Afrikassa.

Kuivuudesta, köyhyydestä ja poikkeustilasta pitkään kärsineen Eritrean ihmisoikeustilanne on huono. Eritrealaiset ovat paljolti riippuvaisia radion välittämästä tiedosta. Sansan tukemat radio-ohjelmat tuovat tukea ja rohkaisua kristityille. Samalla kristilliset ohjelmat antavat uusia näkökulmia myös toisin uskoville. Lue lisää: http://www.sansa.fi

 

Suomen Lähetysseura, Päiväkummun kurssikeskus

Suomen Lähetysseuran kurssikeskus Päiväkumpu sijaitsee Orivedellä. Yhteistyö Päiväkummun kanssa on Oriveden seurakunnalle suuri rikkaus. Päiväkummussa järjestetään suurin osa seurakuntamme leireistä. Lisäksi vuosittain monia orivesiläisiä lapsia ja nuoria käy Suomen Lähetysseuran leireillä.

Mikaelinpäivänä Mwikassa seurakunta järjesti orpolapsille hauskan päivän ruokailuineen ja ohjelmineen. Mukana menossa oli 465 lasta! Varat päivään kerättiin Oriveden srk:n kesäseuroissa heinäkuussa. Kuvaterveiset lähetti Godbless Mariki.

Ystävyysseurakunnat

Püha - Saarenmaa, Viro

Skuoritsa - Inkerinmaa, Venäjä

Mwika - Tansania