HUOM! Perheryhmät ovat taolla koronatilanteesta johtuen. Tiedotamme kerhojen alkamisesta, kun pääsemme pitämään taas kerhoja.

Perheryhmät

Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 vuorottelevat Avoin päiväkerho ja Perhekerho. Molempiin kerhoihin on vapaa pääsy eikä kerhoihin ole ennakkoilmoittautumisia :)

Avoin kerho (parillisilla viikoilla) alkaa 12.1.2022

Lapset ja aikuiset toimivat yhdessä avoimessa kerhossa. Ohjelma on perinteinen päiväkerho-ohjelma. Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Latokartanontie 5. Kerhoon omat eväät mukaan, srk tarjoaa kahvit ja mehut.

Perhekerho (parittomilla viikoilla) alkaa 19.1.2022

Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja se on kaikille avoin!

Perhekerhossa aikuisilla on osin omaa ohjelmaa lasten leikkiessä lastenohjaajien johdolla. Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa.

Kerhossa kahvi-, mehu- ja välipalatarjoilu!

Perhekerho kevään aiheet

Tarkentuvat myöhemmin. Lisätietoja voit kysyä Kristalta.

Eräjärven perhekerho

ERÄJÄRVEN seurakuntakodilla perhekerho on tauolla vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ota yhteyttä Terhi Ratalahteen 050 345 1961 tai Krista Rantaseen 045 120 6243.

Maria, Joosef ja Jeesus-lapsi -nuket lähikuvassa heidän takanaan valkoinen enkelinukke.
Kuva: Kari Mäkinen