Perheryhmät

Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 vuorottelevat Avoin päiväkerho ja Perhekerho. Molempiin kerhoihin on vapaa pääsy eikä kerhoihin ole ennakkoilmoittautumisia :)

Avoin kerho (parittomilla viikoilla)

Lapset ja aikuiset toimivat yhdessä avoimessa kerhossa. Ohjelma on perinteinen päiväkerho-ohjelma. Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Latokartanontie 5. Kerhoon omat eväät mukaan, srk tarjoaa kahvit ja mehut.

Perhekerho (parillisilla viikoilla)

Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja se on kaikille avoin!

Perhekerhossa aikuisilla on osin omaa ohjelmaa lasten leikkiessä lastenohjaajien johdolla. Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa.

Kerhossa kahvi-, mehu- ja välipalatarjoilu!

Perhekerho syksyn aiheet

21.9. Elämältä kaiken sain. Elämän tärkeysjärjestys ja toiveet.

5.10. Toimiva arki. Jaetaan parhaat arkivinkit!

vko 42 ei perhekerhoa syysloman takia

2.11. Isät, isoisät ja tehdään isänpäiväkortteja!

16.11. Lapsen oikeudet

30.11. Jutustelua ja värityskuvia

14.12. 10 päivää jouluun. Lapsuuden jouluodotukset ja joulukortti askartelua!

Lisätietoja voit kysyä Sannilta.

Eräjärven perhekerho

ERÄJÄRVEN seurakuntakodilla perhekerho on tauolla vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ota yhteyttä Terhi Ratalahteen 050 345 1961 tai Sanni Pesoseen 045 120 6243.

Maria, Joosef ja Jeesus-lapsi -nuket lähikuvassa heidän takanaan valkoinen enkelinukke.
Kuva: Kari Mäkinen

Kasvatuksen työntekijä