Oriveden seurakuntakeskus

Avoin perhekerho

keskiviikkoisin 9.30-11.30

Hartaushetki klo 10.15

Välipalaa tarjolla

Vapaata leikkiä ja pientä ohjattua toimintaa, kuten askartelua tai pelejä

 

Vapaa pääsy, ei tarvitse ilmoittautua. Jos kuitenkin sinulla on erityisruokavalio ja toivot, että se huomioidaan tarjoiluissa, niin laita viestiä Sannille.

Kerhoon voit tulla oman aikataulusi mukaisesti. Odottelemme 10 asti väkeä paikalle, jonka jälkeen siirrymme mahdollisesti muihin tehtäviin. Jos tiedät, että tulet vasta sen jälkeen, niin voit laittaa vaikka viestiä Sannille ja näin varmistaa, että odotamme sinua paikalle tulevaksi.

 

 

Eräjärvi

Avoin perhekerho tauolla Eräjärvellä vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Jos haluaisit Eräjärvelle perhetyön toimintaa, ota yhteyttä sanni.pesonen@evl.fi ja ideoidaan yhdessä mitä voisimme Eräjärvellä tehdä!

Juupajoki

Avoin päiväkoti Kettula

Perhekerho toimintaa tehdään Juupajoella yhteistyössä avoimen päiväkodin kanssa joka toinen perjantai. Kokoonnumme joko klo 9-11.30 tai klo 14.30-17 Metsätähden tiloissa, osoitteessa Kiertotie 5, Korkeakoski.

Vetäjinä toimivat varhaiskasvatuksen työntekijä, varhainen perhetyöntekijä ja seurakunnan kasvatuksen työntekijä. Lisäksi Kettulassa poikkeaa mielenkiintoisia vierailijoita.

Tarkempi ohjelma julkaistaan Facebook-ryhmässä "KETTULA avoin päiväkoti" sekä varhaiskasvatuksen nettisivuilla Avoin päiväkoti Kettula.

Kettulan ohjelma muokkaantuu paikalla olevien lasten kiinnostuksen kohteiden ja taitojen mukaan. 

 

LapsiParkki

Aloitamme LapsiParkki toiminnan tammikuussa 2023 Metsätähden tiloissa tiistaisin klo 17-19 1-6-vuotiaille lapsille ja heidän sisaruksilleen. Ilmoittautuminen LapsiParkkiin edellisen maanantain klo 12 mennessä. 

  • Yli 15-vuotias, haluatko hommiin LapsiParkkiin pientä rahallista korvausta vastaan?
  • 10-14-vuotias, haluatko leikittäjäksi LapsiParkkiin pientä palkkiota vastaan?

Ota rohkeasti yhteys Sanniin ja jutellaan lisää asiasta.

Maria, Joosef ja Jeesus-lapsi -nuket lähikuvassa heidän takanaan valkoinen enkelinukke.
Kuva: Kari Mäkinen
violettipohjainen mainos, jossa leijonat ja naiset vilkuttavat
Voit ilmoittautua mukaan kirjepyhäkoulun postituslistalle sähköpostilla sanni.pesonen@evl.fi.