Perheryhmät

Ryhmät jatkuvat 13.1.2021 loppiaisen jälkeen!

Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 vuorottelevat Avoin päiväkerho ja Perhekerho. Molempiin kerhoihin on vapaa pääsy eikä kerhoihin ole ennakkoilmoittautumisia :)

Avoin kerho (parillisilla viikoilla)

Lapset ja aikuiset toimivat yhdessä avoimessa kerhossa. Ohjelma on perinteinen päiväkerho-ohjelma. Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Latokartanontie 5. Kerhoon omat eväät mukaan, srk tarjoaa kahvit ja mehut.

Perhekerho (parittomilla viikoilla)

Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja se on kaikille avoin!

Perhekerhossa aikuisilla on osin omaa ohjelmaa lasten leikkiessä lastenohjaajien johdolla. Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa.

Kerhossa kahvi-, mehu- ja välipalatarjoilu!

Perhekerho kevään 2021 aiheet

20.1. Kuuntelen, vai kuuntelenko?

3.2. Tunteita herättävät puheenaiheet

17.2. Lautapelit esiin, nyt pelataan!*

3.3. HIIHTOLOMA EI KERHOA

17.3. Minna Canth ja muut aikamme vahvat naiset

31.3. Näpertelyä ja jutustelua

14.4. Levoton läsnäolo

28.4. Näpertelyä ja jutustelua

12.5. Aihe tulossa pian!

26.5. Aihe tulossa pian!

*Mahdollisuus yhteiseen lautapelituokioon lasten kanssa tai aikuisten kesken

Mikä ihmeen ”Näpertelyä ja jutustelua”?

• ”Näpertelyä ja jutustelua” tarkoittaa, että tuolla kerralla ei ole mitään erityistä puheenaihetta vanhemmille vaan tarkoituksena on rentoutua jutustellen niitä näitä mitä ikinä tuleekaan sitten mieleen.

Jokaiselle Näpertelyä ja jutustelua kerralle on nimensä mukaisesti myös varattuna jonkinlaista käsillä tekemistä, mitä voi juttelun lomassa tehdä.

Eräjärven perhekerho

ERÄJÄRVEN seurakuntakodilla perhekerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 9.30-11.30 14.9. alkaen.

Vapputapahtuma

Tulossa taas keväällä 2021!

Maria, Joosef ja Jeesus-lapsi -nuket lähikuvassa heidän takanaan valkoinen enkelinukke.
Kuva: Kari Mäkinen