Perheryhmät

Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 vuorottelevat Avoin kerho ja Perhekerho

Perheiden kesätreffit

Keskiviikkona 19.6. klo 9-12 välisenä aikana olet lämpimästi tervetullut seurakuntakeskuksen alakertaan ja pihalle tapaamaan muita aikuisia ja lapsia! Noin klo 10 on pieni, yhteinen ohjattu toimintahetki. Seurakunta tarjoaa kahvit ja mehut, muutoin ota pienet eväät mukaan.

Avoin kerho (parillisilla viikoilla)

Lapset ja aikuiset toimivat yhdessä avoimessa kerhossa. Ohjelma on perinteinen päiväkerho-ohjelma. Syyskausi alkaa 7.8.2018 Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Latokartanontie 5. Kerhoon omat eväät mukaan, srk tarjoaa kahvit ja mehut.

Perhekerho (parittomilla viikoilla)

Perhekerhossa aikuisilla on osin omaa ohjelmaa lasten leikkiessä lastenohjaajien johdolla. Syyskausi alkaa 14.8. Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa.

Kerhossa kahvi-, mehu- ja välipalatarjoilu!

Eräjärven perhekerho

ERÄJÄRVEN seurakuntakodilla perhekerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 9.30-11.30

Perheiden Olkkari

Rentouttava ilta koko perheelle mukavien tekemisten äärellä. Mahdollisuus kohdata samalla myös muita perheitä.

• Askartelua
  • Leipomista
  • Iltapalaa
  • Lautapelejä
  • Hartaus

Vapputapahtuma

Tulossa taas keväällä 2020!

Maria, Joosef ja Jeesus-lapsi -nuket lähikuvassa heidän takanaan valkoinen enkelinukke.
Kuva: Kari Mäkinen