Oriveden seurakuntakeskus

Pop-up Perhekerho

Klo 14-17, kerran kuukaudessa, osoitteessa Latokartanontie 5.

Seurakunta tarjoaa välipalaa 14-15, noin klo 15 lyhyt hartaushetki.

Jokaisella kerralla on oma "teemansa", jonka mukaan toimimme vaihtelevin tavoin. Mahdollisuus myös vapaaseen leikkiin ja oleiluun.

Nähdään perhekerhossa uudet ja vanhat kävijät!

Kevään 2024 ohjelma:

17.1. Uusi vuosi, uudet unelmat

14.2. Ystävänpäiväaskartelua

13.3. Lautapelit esiin!

17.4. Kaverikoirat vierailulla

15.5. Nukketeatteriesitys, vieraana Pinka Hernesniemi

Lisätiedot: krista.kumara@evl.fi tai puh. 0451206243

Eräjärvi

Avoin perhekerho tauolla Eräjärvellä vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Jos haluaisit Eräjärvelle perhetyön toimintaa, ota yhteyttä krista.kumara@evl.fi ja ideoidaan yhdessä mitä voisimme Eräjärvellä tehdä!

Juupajoki

Avoin päiväkoti Kettula

Perhekerho toimintaa tehdään Juupajoella yhteistyössä avoimen päiväkodin kanssa joka toinen perjantai. Kokoonnumme joko klo 9-11.30 tai klo 14.30-17 Metsätähden tiloissa, osoitteessa Kiertotie 5, Korkeakoski.

Vetäjinä toimivat varhaiskasvatuksen työntekijä, varhainen perhetyöntekijä ja seurakunnan lastenohjaaja. Lisäksi Kettulassa poikkeaa mielenkiintoisia vierailijoita.

Tarkempi ohjelma julkaistaan Facebook-ryhmässä "Perhetupa Metsätähti" sekä varhaiskasvatuksen nettisivuilla Avoin päiväkoti Kettula.

Kettulan ohjelma muokkaantuu paikalla olevien lasten kiinnostuksen kohteiden ja taitojen mukaan.

Kettulan toiminta jatkuu 19.1. klo 9-11.30!

Lapsiparkki

Aloitimme Lapsiparkki toiminnan tammikuussa 2023 Juupajoella Metsätähden tiloissa keskiviikkoisin klo 17-19 1-6-vuotiaille lapsille ja heidän sisaruksilleen. Ilmoittautuminen Lapsiparkkiin edelliseen tiistaihin klo 12 mennessä Mirkka Joensuulle puh. 045 1206235

Lapsiparkki on seuraavina päivinä:

31.1.

14.2.

6.3.

20.3.

3.4.

17.4.

15.5.

29.5.

Lisätiedot mirkka.joensuu@evl.fi

Maria, Joosef ja Jeesus-lapsi -nuket lähikuvassa heidän takanaan valkoinen enkelinukke.
Kuva: Kari Mäkinen
Punaisilla liinoilla sydän nauhasta, jonka sisällä Jeesus-vauva,kynttilä, joulukortti,Suomen lippu,joulukortti
Adventtihartaus joulun odotuksen aikaan.