Avoin päiväkerho aloittaa syyskauden keskiviikkona 5.8.!

Perheryhmät

Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 vuorottelevat Avoin päiväkerho ja Perhekerho

Avoin kerho (parillisilla viikoilla)

Keskiviikkoisin 19.8. alkaen.

Lapset ja aikuiset toimivat yhdessä avoimessa kerhossa. Ohjelma on perinteinen päiväkerho-ohjelma. Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Latokartanontie 5. Kerhoon omat eväät mukaan, srk tarjoaa kahvit ja mehut.

Perhekerho (parittomilla viikoilla)

Perhekerho keskiviikkoisin 26.8. alkaen. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja se on kaikille avoin!

Perhekerhossa aikuisilla on osin omaa ohjelmaa lasten leikkiessä lastenohjaajien johdolla. Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa.

Kerhossa kahvi-, mehu- ja välipalatarjoilu!

Perhekerho syksyn 2020 aiheet

9.9. Näpertelyä ja jutustelua

23.9. Armollisuus arjessa

7.10. Kirjallisuusterapia

21.10. Näpertelyä ja jutustelua

4.11. Intuitio

18.11. Elämän suuret kysymykset

2.12. Näpertelyä ja jutustelua

16.12. Lahjakkuus lapsessani

Mikä ihmeen ”Näpertelyä ja jutustelua”?

• ”Näpertelyä ja jutustelua” tarkoittaa, että tuolla kerralla ei ole mitään erityistä puheenaihetta vanhemmille vaan tarkoituksena on rentoutua jutustellen niitä näitä mitä ikinä tuleekaan sitten mieleen.

Jokaiselle Näpertelyä ja jutustelua kerralle on nimensä mukaisesti myös varattuna jonkinlaista käsillä tekemistä, mitä voi juttelun lomassa tehdä.

Eräjärven perhekerho

ERÄJÄRVEN seurakuntakodilla perhekerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 9.30-11.30 14.9. alkaen.

Vapputapahtuma

Tulossa taas keväällä 2021!

Maria, Joosef ja Jeesus-lapsi -nuket lähikuvassa heidän takanaan valkoinen enkelinukke.
Kuva: Kari Mäkinen