Perheryhmät

Huom! Avoin kerho ja Perhekerho ovat peruutettuja toistaiseksi poikkeustilanteen vuoksi

Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 vuorottelevat Avoin kerho ja Perhekerho

Avoin kerho (parillisilla viikoilla)

Lapset ja aikuiset toimivat yhdessä avoimessa kerhossa. Ohjelma on perinteinen päiväkerho-ohjelma. Kevätkausi alkaa 8.1.2020 Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Latokartanontie 5. Kerhoon omat eväät mukaan, srk tarjoaa kahvit ja mehut.

Perhekerho (parittomilla viikoilla)

Perhekerhossa aikuisilla on osin omaa ohjelmaa lasten leikkiessä lastenohjaajien johdolla. Kevätkausi alkaa 15.1. Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa.

Kerhossa kahvi-, mehu- ja välipalatarjoilu!

Perhekerho kevät 2020 aiheet

• 15.1. Erityisherkkyys 2.0
  • 29.1. Näpertelyä ja jutustelua
  • 12.2. Vieraana varhaiskasvatuksen opettaja Teija Hämäläinen
  • 26.2. Lapsen hengellinen kasvu ja sen tukeminen
  • 11.3. Näpertelyä ja jutustelua
  • 25.3. Pelot
  • 22.4. Lapsuus kulttuurin muutoksessa
  • 6.5. Näpertelyä ja jutustelua
  • 20.5. Leivotaan! *

*= Vanhemmat ja lapset yhdessä!

Mikä ihmeen ”Näpertelyä ja jutustelua”?

• ”Näpertelyä ja jutustelua” tarkoittaa, että tuolla kerralla ei ole mitään erityistä puheenaihetta vanhemmille vaan tarkoituksena on rentoutua jutustellen niitä näitä mitä ikinä tuleekaan sitten mieleen.

Jokaiselle Näpertelyä ja jutustelua kerralle on nimensä mukaisesti myös varattuna jonkinlaista käsillä tekemistä, mitä voi juttelun lomassa tehdä.

Eräjärven perhekerho

ERÄJÄRVEN seurakuntakodilla perhekerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 9.30-11.30

Perheiden Olkkari

Rentouttava ilta koko perheelle mukavien tekemisten äärellä. Mahdollisuus kohdata samalla myös muita perheitä.

• Askartelua
  • Leipomista
  • Iltapalaa
  • Lautapelejä
  • Hartaus

Vapputapahtuma

Tulossa taas keväällä 2020!

Maria, Joosef ja Jeesus-lapsi -nuket lähikuvassa heidän takanaan valkoinen enkelinukke.
Kuva: Kari Mäkinen
Perhekerho kevät 2020 aiheet