Perheiden kesätreffit

Keskiviikkona 10.6. ja 1.7. klo 9-12

Yhteinen hetki perheiden kesken, ulkoilun, hartaushetken ja välipalan nauttimisen merkeissä.

Srk tarjoaa pienen välipalan ja juotavaa, omiakin eväitä voi ottaa mukaan.

Tervetuloa!

Perheryhmät

Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 vuorottelevat Avoin kerho ja Perhekerho

Avoin kerho (parillisilla viikoilla)

Lapset ja aikuiset toimivat yhdessä avoimessa kerhossa. Ohjelma on perinteinen päiväkerho-ohjelma. Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Latokartanontie 5. Kerhoon omat eväät mukaan, srk tarjoaa kahvit ja mehut.

Perhekerho (parittomilla viikoilla)

Perhekerhossa aikuisilla on osin omaa ohjelmaa lasten leikkiessä lastenohjaajien johdolla. Oriveden seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa.

Kerhossa kahvi-, mehu- ja välipalatarjoilu!

Perhekerho syksy 2020 aiheet TULOSSA!

*= Vanhemmat ja lapset yhdessä!

Mikä ihmeen ”Näpertelyä ja jutustelua”?

• ”Näpertelyä ja jutustelua” tarkoittaa, että tuolla kerralla ei ole mitään erityistä puheenaihetta vanhemmille vaan tarkoituksena on rentoutua jutustellen niitä näitä mitä ikinä tuleekaan sitten mieleen.

Jokaiselle Näpertelyä ja jutustelua kerralle on nimensä mukaisesti myös varattuna jonkinlaista käsillä tekemistä, mitä voi juttelun lomassa tehdä.

Eräjärven perhekerho

ERÄJÄRVEN seurakuntakodilla perhekerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 9.30-11.30

Vapputapahtuma

Tulossa taas keväällä 2021!

Maria, Joosef ja Jeesus-lapsi -nuket lähikuvassa heidän takanaan valkoinen enkelinukke.
Kuva: Kari Mäkinen