ORIVEDEN SEURAKUNNAN KESÄTYÖPAIKAT 2020

Oriveden seurakunta tarjoaa n. 30 nuorelle ja 14 aikuiselle kesätöitä seurakunnan eri hautausmailla. Lisäksi tarjoamme kesätyötä Oriveden kirkon oppaalle.
Hakuaika kesätyöpaikkoihin päättyy 21.2.2020 klo 15 mennessä.

Nuorten kesätyöpaikoissa on edellytyksenä, että nuori on vähintään 16-vuotias 1.6.2020 mennessä.

Hautausmaan kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat hoitosopimushautojen istutukset
ja niiden hoitaminen, nurmikon leikkaukset sekä hautausmaa-alueen muut hoitotehtävät.
Sadepäivinäkin varustaudutaan tekemään ulkona töitä. Työ on ajoittain vaativaa ja raskasta. Työt sijoittuvat toukokuun ja lokakuun väliselle ajalle.

Kirkon oppaan työkuvaan kuuluu Oriveden kirkon ja kellotapulin esittelyt sekä kirkon yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Kielitaito on välttämätön tehtävän hoitamiseen.
Työ alkaa juhannuksen jälkeen ja päättyy elokuun ensimmäisen viikon jälkeen.

Palkkauksessa noudatetaan Kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy työkokemuksen ja koulutuksen sekä sen mukaan, mitä on sanottu työehtosopimuksessa nuorten kausityöntekijöiden palkkauksesta.

Oriveden seurakunta on savuton seurakunta.

Hakuilmoitukset lähetetään osoitteella Oriveden seurakunta/kesätyö, Latokartanontie 5, 35300 Orivesi  tai sähköpostilla sirkku.kyla-laaso@evl.fi

Ainoastaan tehtäviin valituille ilmoitetaan kesätyöpaikan saamisesta henkilökohtaisesti 13.3.2020 mennessä.

LATAA JA TÄYTÄ HAKULOMAKE TÄSTÄ