Isostoiminta

Isoskoulutukseen voi tulla kesän ja talven ripareiden jälkeen. Isoskoulutusleirejä järjestetään sekä syksyllä, että keväällä ja näiden lisäksi isoskoulutukseen kuuluu muutama opiskelupäivä ja mosaiikkipalojen keräily seurakunnan toiminnan kautta. Isoskoulutukseen voit ilmoittautua ilmoittautumislomakkeen kautta, joka löytyy sivupalkista isostoiminnan alta. Isoskoulutus kestää vuoden, joka huipentuu työharjoitteluun joko riparilla tai lastenleirillä. Ensimmäisen vuoden isoskoulutuksen jälkeen voit osallistua jatkokoulutukseen.

Ajankohtaista:

Isoshaku talvileirille aukeaa joulukuun 19.päivä

Kevään 2023 isoskoulutuspäivämäärät:

21.1. Isoskoulutuksen opiskelupäivä Oriveden seuriksella

24.-26.3. Isoskoulutusleiri Päiväkummussa

22.4. Isoskoulutuksen opiskelupäivä Oriveden seuriksella

23.4. Nuorten messu ja isosten siunaaminen tehtävään (ensi kesän isoset)

Mitä on isostoiminta?

Isostoiminta on rippikoulun käyneille nuorille järjestettävää toimintaa, joka valmistaa nuoria toimimaan isosina rippikoululeireillä, lastenleireillä ja erilaisissa seurakunnan kerhoissa. Isostoiminnassa harjoitellaan isosen tehtäviä esim. ryhmänohjausta ja osallistutaan seurakunnan nuorten toimintaan.

Ryhmäkuva isoskoulutettavissa