Päiväkerhot

Päiväkerhon ohjelma sisältää musiikkia, liikuntaa, askartelua, satuja ja leikkejä.  Tutustumme Raamatun kertomuksiin ja yhdessä ihmettelemme vuodenaikojen vaihteluja ja tutkimme erilaisia asioita. Toiminta on lasten ikäkauden mukaan suunniteltua, lasten taidot ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. Päiväkerhoja ohjaavat koulutetut varhaiskasvatuksen ammattilaiset. Kerhot kokoontuvat 1-2 kertaa viikossa  2-3 tuntia kerrallaan.

RYHMÄT - SYKSY 2019 (muutokset vielä mahdollisia):

• Naperokerho (2-3-vuotiaat, 2016-syntyneet) ma klo 9.30-11.30
  • Pikkututkijat (3-5 -vuotiaat) ma ja ke iltapäivä
  • Tarinatenavat (4-5 -vuotiaat) ti iltapäivä (muskarikerho) ja to aamupäivä
  • Juupajoen päiväkerho (3-5 -vuotiaat) ti klo 9.00-11.00

Oriveden kerhot kokoontuvat Oriveden seurakuntakeskuksessa Latokartanontie 5 alakerran kerhotiloissa ja Juupajoella Seurakuntalassa, Kopsamontie 200.

Ilmoittautuminen syksyn 2019 päiväkerhoihin on alkanut!

Ilmoittaudu 31.5. mennessä joko paikan päiväkerhotilassa paperilomakkeella tai sähköisesti https://www.orivedenseurakunta.fi/lapsille-ja-lapsiperheille/kerhoilmoittautuminen

Lisätietoja voit kysellä:

Lastenohjaaja Henna Mäkiranta 045 1206 235

Kasvatuksen työntekijä Krista Inkinen 045 1206 243

Lähikuva lapsen kerhorepusta kodin eteisessä, repun vieressä on kaksi paria pieniä lenkkitossuja.
Kuva: Kirsi Mäkinen