Kids´ Night

Mikä on Kids´ Night?

Kids´ Night on 7-13 –vuotiaille tarkoitettu ilta, jossa on kolme keskeistä sisältöä: toiminta, iltapala ja evankeliumi.  Kids´ Night –iltojen esikuvana ovat Jyväskylän Vapaaseurakunnassa jo vuonna -96 järjestetyt Kids´ Action Night –illat. Ajatus iltojen takana on alusta alkaen ollut sama: järjestää iltoja, joissa on lapsille mielekästä tekemistä ja kristillistä opetusta. Vuosien saatossa iltoja ovat alkaneet järjestää myös helluntaiseurakunnat ja viime vuosina myös luterilaiset seurakunnat ovat ottaneet illan idean omakseen.

Hauskaa tekemistä jälleen luvassa:askartelua, leikkiä, laulua, kilpailuja ja muuta kivaa. Tervetuloa! Iltoihin on vapaa pääsy ja sekä saapua että lähteä voi silloin kuin siltä tuntuu. Tervetuloa!

Syksyn 2018 Kids´ Night -illat

Torstaisin klo 17.30-20.00 Oriveden seurakuntatalolla (käynti alapihan puolelta)

• 23.8.
  • 13.9.
  • 11.10.
  • 15.11.
  • 13.12.

Torstaisin klo 17.00-19.30 Juupajoella Toivontuvalla

• 8.11.

Logokuva: kuvassa sanat Kids´ Action Night ja sanojen ympärillä eri värisiä viisisakaraisia tähtiä.