Juhlat ja tapahtumat

Perheiden Olkkari

Rentouttava ilta koko perheelle mukavien tekemisten äärellä. Mahdollisuus kohdata samalla myös muita perheitä. Luvassa...

• Askartelua
  • Leipomista
  • Iltapalaa
  • Lautapelejä
  • Hartaus

Vapputapahtuma

Juhlimme yhdessä vappua jälleen 30.4. Oriveden seurakuntakeskuksella.

5-vuotissynttärit

Marrakuussa järjestetään kaikille 5-vuotta samana vuonna täyttäneille yhteinen synttärijuhla {Oriveden seurakuntatalolla]

• Yhteistä ohjelmaa
  • Synttäritarjoilu
  • Pieni synttärilahja

tulossa 2019! :)

Joulu- ja kevätjuhlat

Lapsi- ja perhetyön kaudet päättyvät yhteisiin juhliin.

Kevätjuhlaa vietämme tänä vuonna 23.5. klo 17.30 Oriveden seurakuntakeskuksella. Juhlassa pääsemme ihailemaan päiväkerholaisten esityksiä ja taidonnäytteitä.

Enkelikirkko

Joka toinen vuosi järjestetään adventin aikana Kauneimpien joululaulujen yhteydessä Enkelikirkko yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisosaston kanssa.

Seuraava enkelikirkko vietetään joulukuussa 2019.

Lasten ja perheiden joulukirkko

Arkiaamuna ennen joulua järjestetään joulukirkko, jonne ovat erityisen tervetulleita kaikki lapsi- ja perhetyössä mukana olleet sekä päivähoidon väki.

Joukko enkeliksi pukeutuneita lapsia seisoo Oriveden kirkon kuorin portailla kynttilät käsissään.
Enkelikirkko