Juhlat ja tapahtumat

Pääsiäisvaellus

Hiljaisella viikolla 12.-13.4. klo 17 alkaen pääsee koko perheellä tutustumaan Jeesuksen viimeisen viikon tapahtumiin elämyksellisellä kierroksella seuraten pieniä kohtauksia kärsimysviikon tapahtumista. Kierrokselle lähdetään vartin välein ja kierros  kestää n.puoli tuntia

Joulu- ja kevätjuhlat

Lapsi- ja perhetyön kaudet päättyvät yhteisiin juhliin.

Juhlassa pääsemme ihailemaan päiväkerholaisten esityksiä ja taidonnäytteitä.

Enkelikirkko

Joka toinen vuosi järjestetään adventin aikana Kauneimpien joululaulujen yhteydessä Enkelikirkko yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisosaston kanssa. Seuraava enkelikirkko on adventtina 2023.

Lasten ja perheiden joulukirkko

Arkiaamuna ennen joulua järjestetään joulukirkko, jonne ovat erityisen tervetulleita kaikki lapsi- ja perhetyössä mukana olleet sekä päivähoidon väki.

Vapputapahtuma

Toivomme viettävämme vappua yhdessä jälleen keväällä 2022 :)

5-vuotissynttärit

Marrakuussa 2022 järjestetään kaikille 5-vuotta samana vuonna täyttäneille yhteinen synttärijuhla {Oriveden seurakuntatalolla]

• Yhteistä ohjelmaa
  • Synttäritarjoilu
  • Pieni synttärilahja
Vuonna 2019 vietimme 5-v synttäreitä Dinosaurussoppaa- näytelmää katsellen.
Joukko enkeliksi pukeutuneita lapsia seisoo Oriveden kirkon kuorin portailla kynttilät käsissään.
Enkelikirkko

Kasvatuksen työntekijä