Juhlat ja tapahtumat

Perheiden Olkkari

Rentouttava ilta koko perheelle mukavien tekemisten äärellä. Mahdollisuus kohdata samalla myös muita perheitä. Luvassa...

• Askartelua
  • Leipomista
  • Iltapalaa
  • Lautapelejä
  • Hartaus

Vapputapahtuma

Juhlimme yhdessä vappua jälleen keväällä 2020 Oriveden seurakuntakeskuksella.

5-vuotissynttärit

Marrakuussa järjestetään kaikille 5-vuotta samana vuonna täyttäneille yhteinen synttärijuhla {Oriveden seurakuntatalolla]

• Yhteistä ohjelmaa
  • Synttäritarjoilu
  • Pieni synttärilahja

Joulu- ja kevätjuhlat

Lapsi- ja perhetyön kaudet päättyvät yhteisiin juhliin.

Juhlassa pääsemme ihailemaan päiväkerholaisten esityksiä ja taidonnäytteitä.

Tänä vuonna vietämme joulujuhlaa yhdessä Perheiden kauneimpien joululaulujen kanssa sunnuntaina 22.12. klo 16 Oriveden kirkossa.

Enkelikirkko

Joka toinen vuosi järjestetään adventin aikana Kauneimpien joululaulujen yhteydessä Enkelikirkko yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisosaston kanssa.

Seuraava enkelikirkko vietetään joulukuussa 2019.

Lasten ja perheiden joulukirkko

Arkiaamuna ennen joulua järjestetään joulukirkko, jonne ovat erityisen tervetulleita kaikki lapsi- ja perhetyössä mukana olleet sekä päivähoidon väki.

Vuonna 2019 vietimme 5-v synttäreitä Dinosaurussoppaa- näytelmää katsellen.
Joukko enkeliksi pukeutuneita lapsia seisoo Oriveden kirkon kuorin portailla kynttilät käsissään.
Enkelikirkko