Juhlat ja tapahtumat

Torstai Olkkari

Perheiden ilta torstaina 20.9. klo 17.30 - 20.00 Oriveden seurakuntakeskuksessa.

• Yhteistä ohjelmaa
  • Pelailua, oleilua
  • Hartaus
  • Iltapala

Tule rakentamaan yhdessä uutta perheiden Torstai Olkkaria!

Vapputapahtuma

Tulossa keväällä 2019!

5-vuotissynttärit

Marrakuussa järjestetään kaikille 5-vuotta samana vuonna täyttäneille yhteinen synttärijuhla {Oriveden seurakuntatalolla]

• Yhteistä ohjelmaa
  • Synttäritarjoilu
  • Pieni synttärilahja

Vuoden 2018 5-vuotissynttäreitä vietetään 7.11. ja sinne lähetetään henk.koht. kutsut.

Joulu- ja kevätjuhlat

Lapsi- ja perhetyön kaudet päättyvät yhteisiin juhliin.

Enkelikirkko

Joka toinen vuosi järjestetään adventin aikana Kauneimpien joululaulujen yhteydessä Enkelikirkko yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisosaston kanssa.

Seuraava enkelikirkko vietetään joulukuussa 2019.

Lasten ja perheiden joulukirkko

Arkiaamuna ennen joulua järjestetään joulukirkko, jonne ovat erityisen tervetulleita kaikki lapsi- ja perhetyössä mukana olleet sekä päivähoidon väki.

Joukko enkeliksi pukeutuneita lapsia seisoo Oriveden kirkon kuorin portailla kynttilät käsissään.
Enkelikirkko