Oriveden seurakuntatalo

Seuris

Latokartanontie 5 , 35300 Orivesi

Oriveden seurakuntatalo

Seurakuntatalolla näkyy seurakuntamme työ ja elämä sylivauvoista eläkeikäiseen saakka. Seurakuntatalolta löydät:

Kirkkoherranviraston

Perhe- ja päiväkerhot

Varkkaritoimintaa

Nuortenillat ja muuta nuorten toimintaa

Diakoniatoimiston

Seurakuntatalo palvelee myös monen juhlan viettopaikkana. Pienimuotoiset vihkimiset on helppo järjestää seurakuntatalon kappelissa ja kastejuhla sopii hyvin vaikkapa kahvioon. Tiloja voi varata esimerkiksi muistotilaisuutta, syntymäpäivä- tai rippijuhlaa varten. Oriveden seurakuntatalolla kokoontuvat monien seurakunnan piirien ja ryhmien lisäksi myös muut paikalliset ryhmät ja yhdistykset.

Seurakuntakeskuksen kahvio

Istumapaikkoja 55 henkilölle

Pysäköintialueelta lähes esteetön kulku sisätiloihin. Ulko-oven edessä rappurallin korkuinen tasoero ja ulko-ovella n 6 cm:n korkuinen kynnys. Sisätiloissa ei kynnyksiä. Eteisaulassa inva-wc, joka toimii myös lastehoitohuoneena.

Seurakuntakeskuksen salit 1 ja 2

Istumapaikkoja 60 henkilölle kummassakin salissa. Salit erotettavissa tai yhdistettävissä paljeoviväliseinällä

Esteettömyys: ks tiedot kahvion kohdalta.

Rippikoulusali

Seurakuntakeskuksen alakerrassa. Vuokrattu toisinaan kesä- ja pääsiäisaikaan rippijulien pitopaikaksi. Pääasiallisesti muun toiminnan käytössä. Rippikoulusalin yhteydessä myös pieni keittiö. Keittiön varusteisiin kuuluvat jääkaappi, mikoaaltouuni, vedenkeitin ja kahvikeitin. Ei pesukonetta eikä astiastoa.

Oma ulko-ovi seurakuntatalon alapihalta talon takaa. Pysäköintialueelta lähes esteetön kulku sisätiloihin. Ulko-oven edessä rappurallin korkuinen tasoero ja ulko-ovella n 6 cm:n korkuinen kynnys. Sisätiloissa matalia kynnyksiä. Alakerrassa ei inva-wc:tä.

Kappeli

Kappeli on varustettu pienellä alttarilla ja se soveltuu pieniin, kokonaismäärältään alle 10 henkilön, vihki- ja kastetilaisuuksiin

Tilojen varaus

Tilojen varaus tapahtuu kirkkoherranviraston kautta

p. 040-8049 600
orivesi.srk@evl.fi

Seurakuntatalon edessä ja oikealla sivulla on pysäköintipaikkoja kirkkoherranvirastossa asioiville sekä muihin tilaisuuksiin tuleville.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi