Kerhot ja muu viikottainen toiminta

 

Kesäkerho

Kerho on tarkoitettu 1.-6.-luokkalaisille (etusijalla 1.- ja 2. -luokkalaiset) ja se pidetään kesäkuun kahtena ensimmäisenä viikkona 3.-7.6. ja 10.-14.6. arkisin klo 10-15 Oriveden seurakuntakeskuksen tiloissa. Kesäkerho järjestetään Oriveden seurakunnan ja Oriveden 4H-yhdistyksen kanssa yhteistyönä.

Kerhossa vietetään kesäloman ensimmäisiä päiviä yhdessä hauskaa pitäen erilaisten tekemisten parissa touhuten. Kerhossa esim. liikutaan, askarrellaan, pelaillaan, leikitään ja tehdään pieniä retkiä. Tekemiset vaihtelevat päivien mukaan.

Kesäkerhon hinta on 5 euroa/päivä/lapsi. Kerhossa tarjotaan lapsille lämmin lounasruoka.

Kerhopaikkoja on rajattu määrä (Max. 30 lasta /päivä).

Kerhopaikasta lähetetään vahvistusviesti ja kerhokirje viikolla 21 huoltajan sähköpostiin. Viimeinen ilmoittautumispäivä kesäkerhoon on 19.5.2024.

Ilmoittautuminen tapahtuu Oriveden seurakunnan nettisivuilla lomakkeella nimeltä: Ilmoittautuminen kesäkerhoon. Ilmoittautumislomake löytyy vasemmalla olevasta sivupalkista: Varkkareille --> Kerhot --> Ilmoittautuminen kesäkerhoon.

Lisätietoja Kesäkerhosta: Krista Kumara, krista.kumara@evl.fi tai puh. 045 120 6243

Kokkikerho (TÄYNNÄ)

Kokkikerhoa pitävät rippikoulun käyneet kerhonohjaajat, jotka seurakunnan työntekijä kouluttaa tehtäväänsä.

Kokkikerho 1.-6.-luokkalaisille 

Lapsikuoro

Lapsikuoro noin 6-9-vuotiaille

Tammikuussa 2024 alkoi uusi 0.-3.-luokkalaisten lapsikuoro Kultavuoren koululla! 

Kuorossa lauletaan monipuolisesti perinteisiä ja uudempia sekä lasten toivomia lauluja, opetellaan äänenkäytön perusteita, kehitetään yhdessä musisoinnin taitoa, tutustutaan äänissä laulamisen ideaan ja vietetään hauskaa aikaa yhdessä. Kuoron kanssa lapset pääsevät myös kokemaan yhdessä esiintymistä, senä koulun että seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoron rivissä kenenkään ei tarvitse laulaa yksin, vaan saa aina lauluun tukea vieruskavereilta.

Kuoro harjoittelee Kultavuoren koululla torstai-iltapäivisin klo 14:45-15:45. Eskarilaiset saatetaan luokasta, isommat lapset saavat tulla itsekseen. Kuoro on avoin kaikille noin 6-9 -vuotiaille lapsille. Kuoroharrastuksen voi aloittaa kuka tahansa - aikaisempaa kokemusta ei vaadita eikä musiikillisia kykyjä arvostella. Laulun ilo kuuluu jokaiselle!

Kuoroa ohjaa kanttori Maria Kujanpää

Jätkäjengi

5.-8. luokkalaisille pojille torstaisin klo 14-15.45.

Ohjelma suunnitellaan yhdessä ja kokoontumispaikka vaihtelee.

Tavoitteena on toiminnallisin menetelmin tukea vuorovaikutustaitoja, itsetuntoa, sosiaalisuutta, ryhmässä toimimista sekä tutustua poikia kiinnostaviin aihealueisiin. Lisäksi tavoitteena on tukea nivelvaihetyötä yhteiskouluun siirryttäessä. Yhteistyössä Oriveden kaupungin ja 4H:n kanssa. 

Lisätietoa: Tapio Nietola puh. 040 5053860

Kokkikerhossa tehtyä club sandwich leipää ranskalaisten kera.
Kokkikerhossa tehtyä club sandwich leipää ranskalaisten kera.
Kesäkerhon mainos

Ota yhteyttä

Kasvatuksen työntekijä

Kouluikäisten parissa tehtävä työ, kouluyhteistyö alakouluilla, perhetyö, kerhotyö ja kerhonohjaajien ohjaaminen, rippikoulutyö, nuoret aikuiset