Kerhot

Kokkikerho

11.1.2022 alkaen.

7 – 13 -vuotiaille Oriveden seurakuntakeskuksen alakerrassa,
Tiistaisin klo 14.30 – 17.00.
Valmistamme yhdessä välipalan tai ruuan. Kerho on maksuton
Teemme yhdessä monenlaisia eri ruokia ja samalla opimme kokkaamaan! Kokkikerhoon otetaan 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta!

Kokkikerhoon on ilmoittauduttava ennen kerhossa käymisen aloittamista. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: paula.montonen@evl.fi

Puuhakerho

10.1.2022 alkaen, joka maanantai 14.30-16.00

Puuhakerho on uusi kerho, jossa tehdään yhdessä monia kivoja juttuja. Puuhakerhossa askarrellaan, ulkoillaan, pelataan lautapelejä, katsotaan leffoja ja leivotaan. Mukana on yhdessäoloa, kavereita ja mukavaa puuhastelua. Kerhoa ohjaajavat seurakunnan aktiivinuoret. Kerho on suunnattu 1-7. luokkalaisille. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Krista Rantaselle. s-posti krista.rantanen@evl.fi puh/whatapp 045 1206 243

*Ilmoittautumisessa seurakunta tarvitsee seuraavat alustavat tiedot: Huoltajan puhelinnumero, huoltajan sähköpostiosoite, lapsen etu- ja sukunimi, kotiosoite, lapsen syntymäaika ja allergiatiedot.*

Kesäkerho

Kesäkerho on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille (1-6 -luokkalaisille) lapsille. Kerho on arkipäivisin klo 10-15. Kesäkerhoon voi ilmoittautua joko koko ajalle tai vain tietyille päiville. Kerhossa syömme keittolounaan ja puuhailemme yhdessä kaikkea kivaa. Luvassa on askartelua, liikkumista, pelailua ja leikkimistä. Teemme myös retkiä lähimaastoon.

Kokkikerhossa tehtyä club sandwich leipää ranskalaisten kera.

Kasvatuksen työntekijä

Virkavapaalla