Kerhot

Kokkikerho

7 – 13 -vuotiaille Oriveden seurakuntakeskuksen alakerrassa,
Tiistaisin klo 14.30 – 17.00.
Valmistamme yhdessä välipalan tai ruuan. Kerho on maksuton
Teemme yhdessä monenlaisia eri ruokia ja samalla opimme kokkaamaan!

Kokkikerhoon on ilmoittauduttava ennen kerhossa käymisen aloittamista.

Ilmoittautuminen sähköpostilla: krista.kumara@evl.fi tai puh. 045 120 6243

Askartelukerho

Eskari, 1. ja 2. luokkalaisille tarkoitettu maksuton kerho keskiviikkoisin 21.10. lähtien klo 15:00-16:30 Oriveden seurakuntakeskuksella. Pidetään kivaa yhdessä askarrellen erilaisia askarteluita! Huom! Kerhoon otetaan 10 ensimmäistä ilmoittautujaa!

Lisätiedot ja kerhoon ilmoittautuminen ennen kerhossa käynnin aloitusta: krista.kumara@evl.fi tai p. 045 1206 243

*Ilmoittautumisessa seurakunta tarvitsee seuraavat alustavat tiedot: Huoltajan puhelinnumero, huoltajan sähköpostiosoite, lapsen etu- ja sukunimi, kotiosoite, lapsen syntymäaika ja allergiatiedot.*

Kesäkerho

Kesäkerho on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille (1-6 -luokkalaisille) lapsille. Kerho on arkipäivisin 7-18.6 klo 10-15. Kerhomaksu on 5e/kerhopäivä/lapsi. Kesäkerhoon voi ilmoittautua joko koko ajalle tai vain tietyille päiville. Seurakuntatalon remontin vuoksi kerho kokoontuu kirkolla. Kerhossa syömme keittolounaan ja puuhailemme yhdessä kaikkea kivaa. Luvassa on askartelua, liikkumista, pelailua ja leikkimistä. Teemme myös retkiä lähimaastoon. Ilmoittautuminen ja lisätiedot 25.5 mennessä mari.sorva@evl.fi.

Kokkikerhossa tehtyä club sandwich leipää ranskalaisten kera.

Kasvatuksen työntekijä

virkavapaalla 21.2.2022 asti