Perhekirkot ja Lasten Majatalot

Perhekirkot

Lapsille ja perheille järjestetään perhekirkot syys- ja  kevätkaudella. Kirkossa pidettävät perhemessut on tarkoitus toteuttaa niin, että lapset ja perheet on erityisesti huomioitu.

1. adventtisunnuntaina 1.12. Oriveden kirkon valtaa jälleen Messu!, jossa seurakunnan varhaiskasvatus, varhaisnuorisotyö sekä nuorisotyö yhteistyössä toteuttavat messun monipuolisilla tavoilla. Tule tutustumaan!

Lasten Majatalo

Seurakunta järjestää Majatalo -messuja muutaman kerran lukukaudessa. Niiden yhteydessä järjestetään Lasten Majatalossa pyhäkoulu.

Vuoden viimeiset Majatalo-illat ovat Oriveden seurakuntakeskuksessa 17.11. sekä 15.12. klo 17 !

Lapset ovat tervetulleita kirkkoon aina!

Oriveden kirkossa kirkkosalissa on rakennettuna lasten alttari, joka muovautuu kirkkovuoden mukaan. Alttaria saa käydä tutkimassa ja ihastelemassa vaikka kesken jumalanpalveluksen.

Kirkoissa on kirkkokaveripusseja ja muuta pientä puuhaa pieniä kävijöitä varten. Niitä saa vapaasti lainata kirkkokäynnin ajaksi käyttöön.

Kolmivuotias poika katselee punaista leikkiautoa Oriveden kirkon lehterillä.
Juupajoen perhekirkon esirukous