Kristalli-alumni, tervetuloa mukaan juhlavuoden tapahtumiin!

Tervehdys, Kristallin ystävä! Kristalli-kuoro täyttää tänä vuonna 20 vuotta, ja on yhteisen juhlan aika. Toiveenamme on, että voisimme juhlistaa kuoron merkkipaalua yhdessä kaikkien niiden henkilöiden kanssa, jotka ovat joskus laulaneet tai soittaneet Kristallissa, johtaneet tai miksanneet kuoroa, kirjoittaneet kuorolle lauluja, tai olleet muulla tavoin Kristallin matkassa mukana. 

Juhlimme Kristalli-kuoron taivalta sunnuntaina 19.11. yhteisen juhlalounaan ja laulamisen merkeissä Oriveden seurakuntakeskuksessa. Lisäksi järjestämme lauantaina 2.12. klo 17 juhlakonsertin Orivedellä (tarkempi paikka varmistuu myöhemmin). Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan molempiin tapahtumiin! Myös lapset ovat tervetulleita sekä juhlalounaalle että konserttiin.

Juhlakonsertissa esiintyy nykyinen Kristalli-kuoro bändin sekä Merikanto-opiston jousiyhtyeen kanssa, sekä muutaman kappaleen verran Kristallin suurkuoro, eli alumnit + nykyiset kuorolaiset. Jos vain mahdollista, olisi mahtavaa, jos pääsisit laulamaan suurkuoroon! Yhteiskappaleet harjoitellaan sunnuntaina 19.11. juhlapäivässä.   

Sunnuntaina 19.11. juhla alkaa klo 11 ja lounas tarjoillaan klo 12. Lounaan jälkeen on juhlaohjelmaa ja musisointia - voit ehdottaa toivekappaleita yhdessä laulettavaksi, harkitsemme mitä otamme ohjelmaan! Yleisen fiilistelyn lisäksi harjoittelemme yhdessä juhlakonsertissa esitettävät kappaleet: Sydänääniä ja On Kristus vain mun toivoni (In Christ alone, suom. Susanna Hänninen)., sekä kolmas, juhlassa selviävä laulu. Nuotit lauluihin saat paikan päältä.

Juhlan jälkeen 19.11. seurakuntatalolla vietetään Majatalo-iltapäivää klo 16 alkaen. Olet erittäin tervetullut mukaan Majataloon - seurakuntalaisena, esilaulajana, jami-bändiin tai myös esiintymään. Esitämme Majatalossa juhlassa harjoitellut kappaleet sillä kokoonpanolla joka pääsee mukaan. 

Alumnit ovat erittäin tervetulleita laulamaan vaikka koko konserttiin 2.12.! Jos haluat olla mukana läpi konsertin, katso syksyn harjoitusaikataulu viestin lopusta. Suurkuoron osuuteen pääset osallistumalla juhlaan 19.11. sekä 2.12. järjestettäviin kenraaliharjoituksiin, jotka alkavat konserttipaikassa klo 14.00. 

Ilmoitathan tulostasi juhlalounaalle ja konserttiin kuoron johtajalle Maria Kujanpäälle tiistaihin 31.10. mennessä (puh. 040 5601957). Ilmoitathan myös erityisruokavalioistasi sekä mahdollisesti mukana tulevien lasten iät ja lukumäärän.

 Aurinkoista ja siunattua loppukesää koko Kristalli-kuoron puolesta toivottelee

Maria Kujanpää (kuoron johtaja)

puh. 0405601957