Infoa 2.12. konsertista alumneille:

2.12. Konsertti Eräjärven kirkossa klo 18. 

Alumnit paikalle klo 16, avataan ääni ja harjoitellaan Kunnia voima. Klo 17 on tarjolla ruokaa kirkkoa vastapäätä omakustannehintaan 5€. 

Jos joku alumneista haluaisi olla kuoron apuna toivottamassa vieraita tervetulleeksi ja auttamassa käsiohjelmamyynnissä, niin ottaisimme mielellämme apua vastaan! Voit ilmoittaa Marialle etukäteen (0405601957), tai paikanpäällä. 

Alumnit laulavat mukana konsertin Encore-kappaleessa, joka on Kunnia, voima. Juontaja (Maija) kutsuu teidät lavalle, siitä tiedätte tulla. 

Kristallin 20-vuotisjuhla kaikille kautta aikain Kristallissa toimineille

Milloin: su 19.11. klo 11-16 

Missä: Oriveden seurakuntakeskuksessa

Ilmoittautumiset: 31.10. mennessä numeroon 0405601957

Tervehdys, Kristallin ystävä! Kristalli-kuoro täyttää tänä vuonna 20 vuotta, ja on yhteisen juhlan aika. Toiveenamme on, että voisimme juhlistaa kuoron merkkipaalua yhdessä kaikkien niiden henkilöiden kanssa, jotka ovat joskus laulaneet tai soittaneet Kristallissa, johtaneet tai miksanneet kuoroa, kirjoittaneet kuorolle lauluja, tai olleet muulla tavoin Kristallin matkassa mukana. 

Juhlaohjelma alkaa klo 11 ja lounas tarjoillaan klo 12. Lounaan jälkeen on lisää juhlaohjelmaa sekä tietenkin musisointia - voit ehdottaa toivekappaleita yhdessä laulettavaksi!

Juhlan jälkeen seurakuntatalolla vietetään Majatalo-iltapäivää klo 16 alkaen. Olet erittäin tervetullut mukaan Majataloon - seurakuntalaisena tai esilaulajana. Kristalli ja Kristallin bändi ovat mukana Majatalossa esilaulamassa ja esiintymässä. 

Kutsumme sinut myös lauantaina 2.12. klo 18 juhlakonsertin Eräjärven kirkossa. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan molempiin tapahtumiin!

Juhlakonsertissa esiintyy nykyinen Kristalli-kuoro bändin sekä Merikanto-opiston jousiyhtye. Konsertin päätöskappaleessa laulaa mukana Kristallin suurkuoro, eli alumnit + nykyiset kuorolaiset. Jos vain mahdollista, olisi mahtavaa, jos pääsisit laulamaan suurkuoroon! Yhteiskappale (Kunnia, voima) harjoitellaan sunnuntaina 19.11. juhlapäivässä.   

Alumnit ovat erittäin tervetulleita laulamaan vaikka koko konserttiin 2.12.! Jos haluat olla mukana läpi konsertin, katso syksyn harjoitusaikataulu viestin lopusta. Suurkuoron osuuteen pääset osallistumalla juhlaan 19.11. sekä 2.12. järjestettäviin kenraaliharjoituksiin, jotka alkavat konserttipaikassa klo 14.00. 

Ilmoitathan tulostasi juhlalounaalle ja konserttiin kuoron johtajalle Maria Kujanpäälle *tiistaihin 31.10. mennessä* (puh. 040 5601957). Ilmoitathan myös erityisruokavalioistasi sekä mahdollisesti mukana tulevien lasten iät ja lukumäärän.

Tapaamisiin juhlavuoden merkeissä! Kristallin puolesta,

Maria Kujanpää (kuoron johtaja)

puh. 0405601957