Tiedossa konsertteja: 

-Kevään päätapahtuma tarjoillaan 10.4. eli 2. pääsiäispäivänä: Kristallin ja Jukka Leppilammen yhteiskonsertti Oriveden kirkossa klo 16! Mukana myös Kristallin oma bändi. 

- Syksyllä kuullaan spesiaali 20-vuotisjuhlakonsertti, la 28.10. Ohjelmassa Kristallille sävellettyä ja sovitettua uutta musiikkia, kuoron klassikoita. 

- Joulukuussa 2023 Kristallin joulukonsertti pidetään upea-akustiikkaisessa Längelmäen kirkossa! 

- Esiinnymme vuoden aikana myös muissa tilaisuuksissa eri puolilla Orivettä ja Juupajokea, bongaa kuoro netistä ja lehdestä esim. kirkollisista ilmoituksista. 

Kuorolla on juuri nyt menossa laulajahaku, eli otamme tammikuussa uusia laulajia mukaan! Erityisesti bassot ja tenorit ilmoittautukaa sankoin joukoin. Ilmoittautua voi kuoronjohtajalle Maria Kujanpäälle (linkki Marian profiiliin) tai kelle vain tuntemallesi kuorolaiselle! Harjoittelemme perjantaisin 17:30-19:45 Oriveden seurakuntatalolla. Järjestämme tammikuussa kahdet avoimet harjoitukset (20.1. ja 27.1.). Tervetuloa seuraamaan mitä kuoron harjoituksissa tapahtuu, tai kokeilemaan laulamista Kristallin rivissä! Avoimiin harkkoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.