Alakoulaisille on Oriveden seurakunnassa tarjolla monenlaista erilaista toimintaa, johon olet lämpimästi tervetullut olit sitten ensimmäistä kertaa mukana tai "vanha" konkari. 

Tällä hetkellä tarjolla on:

  • Kesäkerho kesäkuun alussa 3.-7.6. ja 10.-14.6. yhteistyössä Oriveden 4H-yhdityksen kanssa. Ilmoittautuminen lomakkeella 19.5. mennessä. Tule mukaan->Varkkareille-> Kerhot-> Ilmoittautuminen kesäkerhoon 
  • Kids Night kerran kuukaudessa
  • Kokkikerho 1.-6. luokkalaisille (TÄYNNÄ)
  • Jätkäjengi 5.-8. luokkalaisille, yhteistyössä kaupungin ja 4H:n kanssa (lisätiedot: Tapio Nietola puh. 040 5053860)

Tervetuloa mukaan!

Jos nettisivujen tutkinnan jälkeen jää jokin mietityttämään niin voit kysyä lisätietoa varkkareiden toimintaan liittyvissä asioissa, joko sähköpostitse krista.kumara@evl.fi tai puh. 0451206243.

Tiesitkö, että kaipaamme toimintaamme mukaan työntekijöiden lisäksi myös vapaaehtoisia aikuisia aina välillä? Esimerkiksi Kids Night illat ovat tulleet niin suosituiksi, että mielellään otamme vastaan apukäsiksi, silmiksi ja korviksi aikuisia joita kiinnostaa esim. kerran kuussa olla mukana tekemässä kanssamme tätä tärkeää työtä. Yhdessä voimme miettiä, mikä tapa olla apuna sopisi juuri sinulle parhaiten! Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kysy asiasta lisätietoa Kristalta!

 

 

Mitä tarjoamme?

 

​​​​​

 

Kesäkerhon mainos

Ota yhteyttä

Kasvatuksen työntekijä

Kouluikäisten parissa tehtävä työ, kouluyhteistyö alakouluilla, perhetyö, kerhotyö ja kerhonohjaajien ohjaaminen, rippikoulutyö, nuoret aikuiset