RISTIN MAA

SEURAA TAPAHTUMAA NETISTÄ
Internet Explorer -selain ei välttämättä tunnista upotettua linkkiä: kokeile toista selainta (esim. Google Chrome) jos mahdollista.
Lähetys alkaa klo 14.SEURAKUNNAT YHTEISTYÖSSÄ
Orivedellä ja Juupajoella kokoontuvien kristillisten seurakuntien yhteistyö saavuttaa tähänastisen huippupisteensä, kun Ristin maa –tapahtuman alkusanat lausutaan Oriveden liikuntahallilla lauantaina 23.9. klo 14. Luvassa on lapsikuoro Jippiin konsertti maustettuna Kings Kids –tanssiryhmän koreografioilla.

MIKÄ JIPPII, MIKÄ KINGS KIDS?
Jippii-kuoroa ja Kings Kids –tanssiryhmää ei suinkaan ole polkaistu käyntiin ihan vain Orivettä varten. Ristin maa –tapahtumia järjestetään juhlavuoden aikana n. 150 ympäri Suomen. Jippii on kuorokonsepti, jonka piirissä Suomessa toimii itsenäisesti noin sata eri seurakuntien, kirkkokuntien ja koulujen ohjaamaa kuoroa. Jippii-orkestereissa soittaa kymmeniä ammattisoittajia. Orivedelle saapuu vieraaksi Keski-Suomen Jippii-kuoro. Myös Kings Kids on yhteiskristillistä toimintaa. Kings Kids –ryhmiä löytyy Suomesta eri paikkakunnilta kolmisenkymmentä. Yhteistä ”kiertuetta” varten on valmistunut Jippii-kuoron kymmenes äänite, Ristin maa, jonka lauluja kuullaan konsertissa.

KAHVIN JÄLKEEN
Väliajan ja kahvin jälkeen evankelista Marko Selkomaa (helluntaiseurakunta) syventää tapahtuman hengellistä sanomaa ja lavalle kutsutaan myös Kristalli-kuoro (evlut). Koska tapahtuma on tarkoitettu kaikille vauvasta vaariin, ala-asteikäisille on jälkimmäiselle puoliajalle tarjolla omaa tekemistä: tämän syksyn ensimmäinen Kids´ Night järjestetään liikuntahallilla osana tapahtumaa. Kids´ Nightit ovat osa evlut seurakunnan varkkarityötä: toiminnallisia puuhailtoja. Myös alle kouluikäisille on oma puuhahuoneensa.

JUHLAVUODEN TUNNELMISSA
Ristin maa järjestetään osana Suomi 100 –tapahtumien sarjaa. Sen järjestävät yhdessä Oriveden evankelisluterilainen seurakunta, Oriveden helluntaiseurakunta, Oriveden adventtiseurakunta ja Juupajoen vapaaseurakunta.

Ristin maa Oriveden liikuntahallilla lauantaina 23.9. klo 14-17
Vapaa pääsy
Väliaikakahvin tuotto tapahtuman kulujen kattamiseen