Kaaressa oleville lastentuoleille on asetettu erilaisia pehmoleluja istumaan.

Tule mukaan Lasten Majataloon!

Lasten Majatalossa pääset viettämään aikaa seurakunnan lastenohjaajien kanssa leikkien, laulaen, pelaillen ja pyhäkouluhetken äärellä.

 

Voit jättää yli 6-vuotiaan lapsen Lasten Majataloon ilman huoltajaa.

Alle 6-vuotiaan lapset saavat jäädä Lasten Majataloon, jos tuttu aikuinen jää Majataloiltapäivään seurakuntakeskuksen saliin.

Oranssi Luukas-leijona vilkuttaa. Hänen ympärillään on kaksi naista ja pieni leijonanpentu.
Käy lukemassa lisää blogistamme https://orivedenpaivakerhot.blogspot.com/2022/11/kirjepyhakoulu-tulee.html

Ota yhteyttä

Kasvatuksen työntekijä

Virkavapaalla

Lastenohjaaja

Virkavapaalla 31.1.2023 asti

 

Avoin perhekerho

Olet tervetullut avoimeen perhekerhoon! Avoimessa perhekerhossa aikuiset ja lapset viettävät yhteistä aikaa kivoissa kerhotiloissamme josta löytyy leluja joka lähtöön autoista taikahiekkaan ja dinosauruksista nukkekotiin. Lisäksi ohjaajamme ovat voineet valmistella askarteluja, nostaa esiin pelejä tai vaikka järjestää aikuisille ihan oman hetken, jonka aikana lapsille on omaa tekemistä ja leikkimisen vahdintaa.

Pidämme hartaushetken klo 10.15, jonka jälkeen tarjoillaan seurakunnan puolelta pieni välipala.

Kerhoon voit tulla mukaan oman aikataulusi mukaisesti. Odottelemme kerhotilassa kymmeneen asti tulijoita, jonka jälkeen tarvittaessa siirrymme muihin askareisiin. Jos tiedät tulevasi kerhoilemaan myöhemmin, voit laittaa vaikka viestiä Sannille asiasta, niin tiedämme odotella sinua paikalle. Muuten kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta erityisruokavaliosta kannattaa vinkata, jotta osaamme ostaa sinulle sopivaa välipalatarjoilua.