Kaaressa oleville lastentuoleille on asetettu erilaisia pehmoleluja istumaan.

Lapsille ja lapsiperheille

Jeesus sanoi: "Sallikaa lasten tulla" ja näin sen pitäisi hänen seurakunnassaankin olla. Tahdomme olla perheiden tukena kristillisessä kasvatuksessa. Haluamme tarjota pienille seurakuntalaisille heille sopivia kokemuksia Taivaan Isän kohtaamisesta ja seurakuntaan kuulumisesta.

Onko vielä joulukortit tekemättä tai seimiasetelma askartelematta? Tule mukaan yhteiseen askarteluiltaan 1.12 klo 15-18 seurakuntakeskuksen kerhotiloihin. Olemme laittaneet pystyyn myös jouluisen kuvausstudion, jossa voit napata esimerkiksi omaan puhelimeesi tunnelmalliset joulukorttikuvat.

Tilaisuus on kaikille avoin.

Mukana kasvatuksen työntekijä Sanni Pesonen

Oranssi Luukas-leijona vilkuttaa. Hänen ympärillään on kaksi naista ja pieni leijonanpentu.
Käy lukemassa lisää blogistamme https://orivedenpaivakerhot.blogspot.com/2022/11/kirjepyhakoulu-tulee.html

Kasvatuksen työntekijä

Virkavapaalla