Seurakunnan kesätyöpaikat nyt haettavissa!

9.2.2019 16.48

Kuva, jonka tekstissä kerrotaan seurakunnan keästyöpaikkojen 2019 olevan haettavissa 22.2. mennessä.

KESÄTYÖPAIKAT  2019

Oriveden seurakunta tarjoaa n. 30 nuorelle ja 14 aikuiselle kesätöitä seurakunnan eri hautausmailla. Lisäksi tarjoamme kesätyötä kirkon oppaalle. Hakuaika päättyy 22.2.2019 klo 15 mennessä.

Nuorten kesätyöpaikoissa on edellytyksenä, että nuori on vähintään 16 vuotias 1.6.2019 mennessä.

Hautausmaan kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat  sopimushautojen istutukset ja hoitaminen, nurmikon leikkaukset sekä hautausmaa-alueen muut hoitotyöt. Sadepäivinäkin varustaudutaan tekemään ulkona töitä.

Kirkon oppaan työnkuvaan kuuluu Oriveden kirkon ja kellotapulin esittelyt. Kielitaito välttämätön tehtävän hoitamiseen.

Palkkauksessa noudatetaan Kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy työkokemuksen ja koulutuksen sekä sen mukaan, mitä on sanottu työehtosopimuksessa nuorten kausityöntekijöiden palkkauksesta, nuorilla 1154,41 – 1345,78 €/kk,  aikuisilla  1724 – 1850,47 € / kk.

Työt sijoittuvat huhtikuun ja lokakuun väliselle ajalle.

Oriveden seurakunta on savuton seurakunta.

Hakuilmoitukset lähetetään osoitteella Oriveden seurakunta/kesätyö , Latokartanontie 5, 35300 Orivesi tai sirkku.kyla-laaso@evl.fi

Voit ladata hakulomakkeen täytettäväksi tästä linkistä.

Tehtäviin valituille ilmoitetaan kesätyöpaikan saamisesta henkilökohtaisesti.  Valinnat ovat nähtävissä myös seurakunnan ilmoitustaululla 1.4.2019 mennessä.